discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
vipificator III
- veteran

La Certate modelul nou sistemul de etansare magnetic ma cam sperie in sensul ca daca din gresala introduc mulineta intr-un camp magnetic mai puternic decat cel care tine uleiul in acel loc, ce se intampla? raman fara etansre si lubrifiere in acea zona? Parerea mea este ca la mulinetele de spining este bine sa ramana totul mecanic (clasic) ca mare lucru nu se castiga vezi si DAM a avut o tentativa la modelul Quick clasic cu frana aceea MDS, dar la modelele ulterioare a renuntat oare de ce?
Nu vorbim de baitcasting unde vedeti sitemul DC si Magorce3D ajuta la lansare in mod evident aici in spining acest sistem nu ajuta dupa parerea mea la nimic. Si eu am Certate model 2008 dar nu am obosit sa dau la manivela si niciodata nu am dat un impuls manivelei si apoi sa ma uit la ea cum din inertie trage naluca singura. Mie unul mi se pare ca ceea ce au facut cei de la Daiwa cu noul Certate este o chestie de marketing nu o solutie tehnica ce va schimba modul de concepere a mulinetelor de spining. Este ceva de genul Camera Sony model XXXX are zoom optic de 8X si cel digital de 120X (pt cei habarici digitalu ii termina si o lovesc imediat) cam asa vad si eu noua Certate. Prefer o Saltiga/Certate vechi sau Stella decat npul Certate.

-
stradic
- veteran

Deci,in concluzie: vechiul certate in detrimentul celui model 2010?

rapala the best vobler in the world
-
vipificator III
- veteran

Sa vedem cca 2 ani cum se comporta cel nou si mai vorbim! Nomentan eu sunt sceptic nu la nou ci la solutiile propuse. Daca era o noutate ceva gen motor WARP de ce nu a impus solutia la Brazino si Steez???

-
stradic
- veteran

Buna intrebare vipificator III! Oare chiar de ce?
rapala the best vobler in the world
-
adrignat
- veteran

vipificator III scrie:Sa vedem cca 2 ani cum se comporta cel nou si mai vorbim! Nomentan eu sunt sceptic nu la nou ci la solutiile propuse. Daca era o noutate ceva gen motor WARP de ce nu a impus solutia la Brazino si Steez???

totusi trebuie avut in vedere ca au implementat ideile noi la un best selling product!adica nu se compara vanzarile de certate cu cele de branzino,steez sau exist.
singura mulineta high end daiwa vanduta mai bine decat certate e luvias.
plus ca certate e calul de bataie al celor de la daiwa.asa ca din contra...pentru mine asta inseamna mai multa incredere din partea lor in inovatiile aplicate modelului nou.
nu stiu cati ati avut mulineta asta in mana....eu am avut-o.pot sa spun ca e o bijuterie.parerea mea este ca o sa fie un model de succes care o sa continue linia impusa de certatele "vechi"