daiwa caldia x 2500 versus team daiwa advantage a 2500
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- dumanelutu
- senior
daiwa caldia x 2500 versus team daiwa advantage a 2500
se poate ceva pareri si comparatii intre cele doua.
-
- junior
Re: daiwa caldia x 2500 versus team daiwa advantage a 2500
salutare.nu stiu cat de mult de pot ajuta cu parerea mea eu necunoscand prea mult daiwa caldia dar pot sa iti spun ca folosesc o mulineta team daiwa advantage2500 de circa 2 luni.am peste 10 iesiri cu ea la apa si sunt impresionat.impreuna cu batul shimano speedmaster ssm210m imi pare o prelungire a bratului si reflexelor mele.am pescuit cu acest bat si cu o mulineta shimano dar nici pe departe nu se compara cu team daiwa advantage.cand am luat aceasta mulineta parca an intrat intr o alta lume:)calitate.acuratete,precizie perfecta.frana e milimetrica as spune si am trait nistre driluri fenomenale cu ea.intr un cuvant e super.lansarile sunt foarte lungi.ti 0 recomand.adevarul ca nu stiu nimic despre cealalta mulineta.ca aspect sunt asemanatoare.astept pareri cand achizitionezi una din ele:)fir itins!
-
- senior
Tin sa te contrazic! Am o Team Daiwa Advantage de vre-un an de zile si a luat abuz din plin!! Respectiv pescuit in agatatura cu textil de 15-20 lbs si vreau sa spun ca parca ieri am scoso din cutie! Merge perfect!
Asa ca din punctul meu de vedere Advantage este peste Caldia!
Aaaaa... Si sa nu uit! Are rulment si la galet!
Asa ca din punctul meu de vedere Advantage este peste Caldia!
Aaaaa... Si sa nu uit! Are rulment si la galet!

-
- senior