Daiwa Caldia

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
AdrianHD
veteran
veteran

Mesaj de AdrianHD » 12 Oct 2010, 16:25

Mai e vreun posesor de Caldia x pe aici care sa spuna daca are sau n-are rulment la galet?
Until next time....Tight Lines!

nila
senior
senior

Mesaj de nila » 12 Oct 2010, 18:09

am eu o caldia 2000x .. la cum mi s-a tocit galetu dupa 2 partide mai mult ca sigur nu are rulment .
mentionez ca am cumparat-o de la targu de pescuit cu 700 lei..

AdrianHD
veteran
veteran

Mesaj de AdrianHD » 12 Oct 2010, 18:12

Ok,mersi mult....E de ajuns :censored:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 12 Oct 2010, 18:38

Nu are nici New Caldia ...este incredibil , dar adevarat...nu am probleme, nu s-a taiat sau tocit , se invarte forte bine...dar rulment canci .
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

nila
senior
senior

Mesaj de nila » 12 Oct 2010, 20:37

si eu am ramas un pic surprins , daca nu citeam aici nici nu ma gandeam sa verific..eram ferm convins ca are :)

AdrianHD
veteran
veteran

Mesaj de AdrianHD » 12 Oct 2010, 20:42

E greu de inteles de ce nu au pus un rulment la o mulineta concept R4 si au pus la Exceler :x

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 12 Oct 2010, 21:30

:lol:

Custom am avut io , cred ca am apucat sa prind un peste cu ea . Dupa 3 partide popping and some jigging :) nu mai invartea galetu , big surprise cand am desfacut , canci rulment :twisted: :twisted:

Pe deasupra sarea pickapu daca ma bagam mai tare in lanseu , asa ca inainte sa momesc cu poppere rupte in lanseu :twisted: , am vandut-o , si nu-mi pare rau .

Intre timp is multumit de Seagate asta , incet incet controlez frana , sa vedem cat tine :!:

Sa speram ca in timp o sa reuseasca si Daiwa cumva , cam prea multe rateuri :twisted: :twisted:

adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 13 Oct 2010, 13:03

eh lasa ca la banii astia nici shimano nu sta mai bine........inafar de spheros nu prea au nimic cu ce sa se laude... :D
twin power e bun....da intre caldia si twin power e otzara de teanc :P
plus ca tu vorbesti de alta natie de pescuit aici. :lol:
la salau cu jiguri de 10-17g si lanseta M nu o sa ti se intample nimic cu galetul ala :wink:

dan_lupul
junior
junior

Mesaj de dan_lupul » 13 Oct 2010, 14:20

am de un an Caldia 2500 si sunt f multumit. o folosesc pe un bat de 2,40 m atunci cand dau dupa stiuca si folosesc naluci mai grele (voblere si lingurite mai mari). am scapat-o o data pe jos pe niste pietre si s-a auzit un sunet de mi-a inghetat sangele...nu a avut nici macar o zgarietura. un plus pt faptul ca are tambur de rezerva tot din aluminiu. pe marginea tamburului are titanium.

singurul minus: nu are protectie pt bratul mulinetei si cand pun mulineta in cutie bratul atinge corpul mulinetei. momentan nu au aparut zgarieturi

shimano nasci ofera aceasta protectie, dar nu are tambur de rezerva

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 13 Oct 2010, 21:56

adrignat scrie:eh lasa ca la banii astia nici shimano nu sta mai bine........inafar de spheros nu prea au nimic cu ce sa se laude... :D
twin power e bun....da intre caldia si twin power e otzara de teanc :P
plus ca tu vorbesti de alta natie de pescuit aici. :lol:
Twin Power FC pot sa cumpar pe vazute mai ieftin decat Caldia adusa din Japan :wink:

In alta ordine de ideei , in sfarsit au scos noul Saltiga , de la 10 kile drag la 15 kile , is curios cat o sa fie in Europa daca Stella ii mai ieftina !

Scrie răspuns