Daiwa biciclista

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 21 Ian 2011, 08:42

danielcocea scrie:Promit ca nu mai ies la pescuit pana nu mi achizitionez Steez sau Stella.... :shock: :shock: :shock: ....nu stiu cum am putut pescui pana acum.....bine ca mi am dat seama de gravitatea situatiei.... :lol: :lol: :lol: .....Fereasca Sfantul...... :evil:
Bai Dane .... nu e rau nici acum, in ultimul ceas, ca ne-a desteptat OMU'.... si :!: era cat pe ce sa o comit, sa-mi cumpar alta mulineta ....
Sa stam dreaq in banca noastra linistita pana intram si noi in rand cu oamenii detinatori de piane.... ca la trompetele noastre... nici obletii nu vin :?
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

danielcocea
veteran
veteran

Mesaj de danielcocea » 21 Ian 2011, 09:07

Nemernic scrie:
danielcocea scrie:Promit ca nu mai ies la pescuit pana nu mi achizitionez Steez sau Stella.... :shock: :shock: :shock: ....nu stiu cum am putut pescui pana acum.....bine ca mi am dat seama de gravitatea situatiei.... :lol: :lol: :lol: .....Fereasca Sfantul...... :evil:
Bai Dane .... nu e rau nici acum, in ultimul ceas, ca ne-a desteptat OMU'.... si :!: era cat pe ce sa o comit, sa-mi cumpar alta mulineta ....
Sa stam dreaq in banca noastra linistita pana intram si noi in rand cu oamenii detinatori de piane.... ca la trompetele noastre... nici obletii nu vin :?
auzi ...detinatori de piane... :lol: :lol: :lol: ....sa inteleg ca ai de gand sa folosesti un combo care stiu eu...si se afla in portbagajul masinii.....abia astept sa vad mulineta la lucru..... :shock: :shock: :shock:

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 21 Ian 2011, 09:17

danielcocea scrie: ....sa inteleg ca ai de gand sa folosesti un combo care stiu eu...si se afla in portbagajul masinii.....abia astept sa vad mulineta la lucru..... :shock: :shock: :shock:
Ai sa razi.... da' combo ala e adus din State, bai baiatule :shock: .....
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

danielcocea
veteran
veteran

Mesaj de danielcocea » 21 Ian 2011, 09:44

doamne fersete....nu mi vine sa cred ca citesc pe forumul asta.......daca n ai una dintre susmentionatele mulinete ....te rog nu te mai baga in seama cu mine...si nici cu nimeni de pe forumul asta..... :twisted: :twisted: :twisted:

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 21 Ian 2011, 09:54

aia din portbagaj se preteaza bine la "finesse", si e indicata pe apa foarte rece, eu zic sa lasi elitul, ca oricum nu stii cu el, si sa iei "xilofonu" din portbagaj, asa ai avea si tu o scuza :lol: :lol: :twisted:
PS: neaparat guta de 0.4 si 2 triple pe el :lol:
Urasc atarnatorii!

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 21 Ian 2011, 09:57

stefanflorin scrie:aia din portbagaj se preteaza bine la "finesse", si e indicata pe apa foarte rece, eu zic sa lasi elitul, ca oricum nu stii cu el, si sa iei "xilofonu" din portbagaj, asa ai avea si tu o scuza :lol: :lol: :twisted:
PS: neaparat guta de 0.4 si 2 triple pe el :lol:
Mha :!: ... voi chiar vreti sa va dau clasa :shock: cu JMD-ul ala ?
Aaaaaaaaaaaa ???????????? Chiar vreti sa va fac de rusine cu aia ??????????????????

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 21 Ian 2011, 09:58

adevaru' e ca, cu aia chiar m-as simti umilit :evil:
Urasc atarnatorii!

danielcocea
veteran
veteran

Mesaj de danielcocea » 21 Ian 2011, 10:57

bai astia..... :lol: ....voi nu intelegeti sa nu va mai bagati in seama daca nu aveti cel putin scule Jdm....in mod expres , stiti voi mai bine.... :lol: :lol: :lol: .....florine...tine o tot asa.... :wink:

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 21 Ian 2011, 12:31

mersi, am sa incerc :)
Urasc atarnatorii!

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 21 Ian 2011, 12:33

stefanflorin scrie:mersi, am sa incerc :)
Hooo ma... ce te umflii atat ? :twisted: .... azi scot lanseta din portbagaj... sa vedeti voi atunci

Scrie răspuns