Mă puteți ajuta cu câteva referințe legate de mulineta Daiwa AIRD 2500SH?
Detaliile tehnice o recomanda ca fiind o mulineta excelentă, însă prețul oarecum mic de 90$ (ptr. dotările pe care le are) mă îndreptățesc să fiu puțin circumspect.
Caut o mulinetă pe care să o încalț pe un St.Croix Avid SC III de 6.6 ft (2 segmente) Medium Power - 3/16-5/8 oz - Fast Action și să o folosesc mai mult la pescuitul șalăului pe râu (Someș).
Vă mulțumesc anticipat!
Daiwa AIRD 2500SH
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: scris
Scuze!
Probabil din cauza faptului ca am scris cu diacritice.
Ma puteti ajuta cu cateva referinte legate de mulineta Daiwa AIRD 2500SH?
Detaliile tehnice o recomanda ca fiind o mulineta excelenta, insa pretul oarecum mic de 90$ (ptr. dotarile pe care le are) ma indreptateste sa fiu putin circumspect.
Caut o mulineta pe care sa o incalt pe un St.Croix Avid SC III de 6.6 ft (2 segmente) Medium Power - 3/16-5/8 oz - Fast Action si sa o folosesc mai mult la pescuitul salaului pe rau (Somes).
Va multumesc anticipat!
Probabil din cauza faptului ca am scris cu diacritice.
Ma puteti ajuta cu cateva referinte legate de mulineta Daiwa AIRD 2500SH?
Detaliile tehnice o recomanda ca fiind o mulineta excelenta, insa pretul oarecum mic de 90$ (ptr. dotarile pe care le are) ma indreptateste sa fiu putin circumspect.
Caut o mulineta pe care sa o incalt pe un St.Croix Avid SC III de 6.6 ft (2 segmente) Medium Power - 3/16-5/8 oz - Fast Action si sa o folosesc mai mult la pescuitul salaului pe rau (Somes).
Va multumesc anticipat!

Re: scris
Nu o am dar am pipait-o eu la Cabelas. Pare OK, fluida. E, intr-adevar, foarte usoara si vine si cu tamburi de dimensiuni diferite (cea de 2500 vine si cu tambur de 3000, deci e si cum te-ai alege cu doua mulinete platind numai una; ma rog, aproape, cea de 3000 are totusi drag mai mare). Nu stiu cat de bine se transmite vibratia prin corpul ei, fiind facuta din compozite. Dar daca-ti trebuie la salau si folosesti numai textil atunci nu-i bai.pescaDORU scrie:Chiar nimic?