Daiko Burroughs vs. Legend

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 14 Aug 2008, 10:13

Tavi scrie:.....

Dar, totusi, leba: daca o vrei pt. lac, nu crezi ca te bazezi cam mult pe hipersenzitivitatea lansetei? Nici cea mai fitzoasa JDM nu compenseaza un ochi ager si atent la fir :wink:
Tavi , tu nu te-ai prins ca asta cu senzitivitatea e vrajeala luiLeba ca sa aibe ce spune acasa daca vede nefasta eticheta .... :lol: :lol:
Io m-am prins de la inceput..d-ai nu am mai insistat dar fiindac veni vorba si ma plicti ... mai bag si eu acolo asa ...

@ Leba Totusi, daca zici ca nu prinzi la jeliboane acum ca n-ai japoneza macar ai o scuza...poti spune : " nu prind ca am un jaf de lanseta d-aia nu prind ... " , dara daca mergi cu unu' pe balta si te face cu una desueta ce ai sa mai zici ?? ha ??
:)

Io te tachinez ,ca poate poate te ambitionezi .....
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

rosu r.
veteran
veteran

Mesaj de rosu r. » 14 Aug 2008, 10:13

Si Alina unde este ?

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 14 Aug 2008, 10:42

Mugurstefan scrie: @ Leba Totusi, daca zici ca nu prinzi la jeliboane acum ca n-ai japoneza macar ai o scuza...poti spune : " nu prind ca am un jaf de lanseta d-aia nu prind ... " , dara daca mergi cu unu' pe balta si te face cu una desueta ce ai sa mai zici ?? ha ??
:)

Io te tachinez ,ca poate poate te ambitionezi .....
deci fii atent: am facut la un moment dat un concurs de pe mal, la biban, pe un lac, trei bajeti suparati.
unu cu st. croix, unu cu un UL de la trabucco si unu... :D cu o telescopica de 10 lei din bazar cu mono de zerodouasicinci.
ai sa razi, in 2 h ne-a spart ala, a prins cu vreo doujde bibu mai mult ca noi, cu telescopul :shock: nush de ce, erau fitoshi, le placeau mai bine gumele lui...nu am aflat nici azi, mister!
tre sa ai si-un dram de noroc...eu unu n-am. :evil:
@ Cristi,
cu daiko n-ai? :D
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 14 Aug 2008, 10:45

Mugurstefan scrie: Tavi , tu nu te-ai prins ca asta cu senzitivitatea e vrajeala luiLeba ca sa aibe ce spune acasa daca vede nefasta eticheta .... :lol: :lol:
Io m-am prins de la inceput..d-ai nu am mai insistat dar fiindac veni vorba si ma plicti ... mai bag si eu acolo asa ...
sttt, de ce tipi asa? vrei s-auda? :twisted:

razvan, mie mi-a zis un JDM.ist ca lansetele alea prind singure, asa ca...
ai jedemeu? daca nu :arrow:
:twisted:
East Spinning Team

Cristi E
senior
senior

Mesaj de Cristi E » 14 Aug 2008, 11:01

leba scrie: @ Cristi,
cu daiko n-ai? :D
nope :lol:
eu cred ca amandoua lansetele sunt cam la acelasi nivel de senzitivitate, diferentele dintre cele doua fiind foarte mici.

citeam pe undeva ca daiko nu de mult erau printre cei mai tari producatori de lansete si blankuri din japan, acum parca nu isi mai fac nici pt ei blankurile, sunt facute de alt producator sub specificatiile daiko, dar nu se stie care, unele zvonuri ar fi ca sunt facute chiar in state, si asamblata doar lanseta in japan, desi nu e nimic oficial.

Dragos Cretu
senior
senior

Mesaj de Dragos Cretu » 14 Aug 2008, 11:16

leba scrie:
Mugurstefan scrie: Tavi , tu nu te-ai prins ca asta cu senzitivitatea e vrajeala luiLeba ca sa aibe ce spune acasa daca vede nefasta eticheta .... :lol: :lol:

razvan, mie mi-a zis un JDM.ist ca lansetele alea prind singure, asa ca...
ai jedemeu? daca nu :arrow:
Nici nu tre` sa te mai duci la pescuit...Iti iei Daiko...stai acasa in fotoliu, te uiti la meci...deschizi frigiderul si ...pac avatul, pac salaul, pac bibanu`....ambalati in pungi de`un kil....fileuri :twisted:
Thank you, Father for revealing fishing to me!!!

www.myspace.com/monarchyspace

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 14 Aug 2008, 11:52

leba scrie:

Da , si cand o starui cu intrebarile si o sa dai din colt in colt poate te scapi si spui: " N-auzi ca e Hipersenzitiva , e mai senzitiva si ca Alina Plugaru !! " :twisted: :lol: :lol:
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 14 Aug 2008, 13:05

inca nu s-a inventat unitatea de masura a senzitivitatii, nu?

cum mar fi astea de ex:

1 gram = 100 miligrame = 0.0353 uncii
1 kilogram = 1000 grame = 2.2046 pound
1 tona = 1000 kilograme = 0.9842 tone
1 uncie = 437.5 graine = 28.350 grame
1 pound = 16 unci = 0.4536 kilograme
1 tona = 2240 pound = 1.016 tone UK

Unitati de masura- Lungime

1 milimetru = 1000 micrometri = 0.0394 inch
1 centimetru = 10 milimetri = 0.3937 inch
1 metru = 100 centimetri = 1.0936 yard
1 kilometru = 1000 metri = 0.6214 mile
1 inch 2 = 2.54 centimetri
1 picior = 12 inch = 30.48 centimetri
1 yard = 36 inch = 0.9144 metri
1 mila = 1760 yarzi = 1.6093 kilometri

Unitati de masura - Volum

1 decimetru (cub) = 100 centimetri (cubi) = 0.0353 picioare (cub)
1 metru (cub) = 1000 decimeti (cubi) = 1.3080 yard (cub)
1 litru = 1 decimetru (cub) = 0.22 galoane
1 yard (cub) = 27 picioare (cub) = 0.7646 metri (cubi)
1 pint = 4 galoane = 0.5683 litri
1 galon = 8 pint = 4.5461 litri

Unitati de masura- Suprafata

1 metru (patrat)
= 10.000 cent. (patrati) = 1.196 yard (patrati)
1 hectar
= 10.000 metri (patrati) = 2.4711 acri
1 Km (patrat)
= 100 hectare = 0.3861 mile (patrate)
1 picior (patrat)
= 144 inch = 0.0929 metri (patrati)
1 acru
= 4840 yarzi (patrati) = 4046.9 metri (patrati)

Mai exista si "UA" (unitate astronomica) 149,598×109 m adica distanta Terra - Soare.

Deci unitatea de masura a senzitivitatii, alta decat povestile mai mult sau mai putin simtzitoare si subiective, exista?

Leba, daca dai la salau pe lac si te uiti la fir... merg o groaza de lansete, si scumpe si ieftine si senzitive si amortite :!:

Am pus mana pe un Legend la un preten, mi-a placut un pai rigid si simtitor, cat de simtitor? Mie mi s-a parut suficient... si nu cred ca prindeam mai mult decat cu batul meu.
Totusi simtamintele astea de o inalta insemnatate pentru suflet ar avea aplicatie iarna...cand dai cu mono de 0,16 sau cel mai subtire textil si salaii mananca fotut...

cam asta e... "crede Filip" :D
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 14 Aug 2008, 13:42

ovidiu scrie:...
Am pus mana pe un Legend la un preten, mi-a placut un pai rigid si simtitor, cat de simtitor? Mie mi s-a parut suficient... si nu cred ca prindeam mai mult decat cu batul meu.
Totusi simtamintele astea de o inalta insemnatate pentru suflet ar avea aplicatie iarna...cand dai cu mono de 0,16 sau cel mai subtire textil si salaii mananca fotut...

cam asta e... "crede Filip" :D
zici ca ai pus mana si era "rigid si simtitor"? :lol: si ce-a zis pretenu? :twisted:

stiu, poti prinde si cu ragalii, vezi ex. de mai sus.
totusi...e clar ca in situatii cu pesti fitzoshi, rari da mici :) ...te ajuta echipamentu. :wink:
East Spinning Team

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 14 Aug 2008, 13:58

Eu vreau sa vad ce mai face ala care da pe fir cu telescopica in momentul in care bate un vanticel mai serios.

Oricum, un bat bun nu poate tine locul experientei in alegerea nalucilor. Ca sa simti atacurile trebuie mai intai sa le ai ;).

P.S. Nu cred ca Alina mai e prea senzitiva, dupa atata folosire :lol:. Uzura la oricare dintre cele trei mufari trebuie sa fie destul de mare :lol:.
Cu lacrimi Bastus!

Scrie răspuns