Daiko Burroughs vs. Legend
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- Dragos Cretu
- senior
- Mugurstefan
- veteran
Dorintele nesatisfacute duc al frustrari !Tavi scrie:leba, daca te hotarasti pt. Elite, toata viatza o sa-ti para rau dupa giaponeza aia, de cate ori o sa pescuiesti cu sentcroa o sa fii stresat, muncit de ganduri(daca dadeam cu giaponeza acum?), te vei enerva, vei avea rateuri, vei face peruci, ti se va varsa berea in barca si-ti va cadea sapca in apa.
Deci ia-o si gata daca tot ai banu, ce mai tot vorbim aici.
Totusi, 1/32-1/4 nu e cam putin pt. salau pe lac?

Leba o sa te persecute toata viata aceasta neimplinire !
Corect Tavi ... esti un fin psiholog !
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
mah Tavi, tu ma-mbarligi sa-mi iau ca s-o pipai si apoi sa-ti iei si tu, da?Mugurstefan scrie:Dorintele nesatisfacute duc al frustrari !Tavi scrie:leba, daca te hotarasti pt. Elite, toata viatza o sa-ti para rau dupa giaponeza aia, de cate ori o sa pescuiesti cu sentcroa o sa fii stresat, muncit de ganduri(daca dadeam cu giaponeza acum?), te vei enerva, vei avea rateuri, vei face peruci, ti se va varsa berea in barca si-ti va cadea sapca in apa.
Deci ia-o si gata daca tot ai banu, ce mai tot vorbim aici.
Totusi, 1/32-1/4 nu e cam putin pt. salau pe lac?![]()
Leba o sa te persecute toata viata aceasta neimplinire !
Corect Tavi ... esti un fin psiholog !

deci n-o sa ma persecute nimic, e ca si luata, doar ca ma mai gandesc nitzel la clasa de putere

si nu, 1/32 - 1/4 nu e putin la jalo.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
Egzact, ia-ti-o odata, nu ma mai fierbe ca de-abia astept sa ti-o pipai
deci ca sa fim siguri ca vb. de aceeasi specie, tu zici jalo la pestele ala lunguietz si cu tepi, cam peste kil, da?
nu la ala mic si indesat, cu dungi si tepi, pana-n chil?
atunci e putin 1/32 - 1/4
acu serios, mai dai si cu jiguri de 7, chiar de 10, nu?
daca adaugi greutatea jelibonului la un jig de 5gr deja cam iesi din grafic, teoretic cel putin
parerea mea

deci ca sa fim siguri ca vb. de aceeasi specie, tu zici jalo la pestele ala lunguietz si cu tepi, cam peste kil, da?
nu la ala mic si indesat, cu dungi si tepi, pana-n chil?
atunci e putin 1/32 - 1/4

acu serios, mai dai si cu jiguri de 7, chiar de 10, nu?
daca adaugi greutatea jelibonului la un jig de 5gr deja cam iesi din grafic, teoretic cel putin
parerea mea
- Dragos Cretu
- senior
- Dragos Cretu
- senior
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic.php?t=5650Gerula scrie:Dati un link la celebrul topic cu JDM-urile, incep sa am tot mai mult impresia ca am pierdut ceva notabil.
Ete aici paruiala cu manusi...adevarata senzatie de catifelare....
- Mugurstefan
- veteran
JDM CLUB !
N-a fost numai paruiala, ai aflat si informatii .
Leba, nu ma prind ce cauti extrasenzitivitate pe bani multi, nu ca n-as fi de acord sa-ti iei o lanseta pentru sufletul tau.
Dar iti spun ca eu cu o "scobitoare' cum se exprima cineva mai sus de numai 130 de $- un im6 , simt bine merci tzac-ul si pe lac de 18m adancime.
Ca sa nu-ti spun ca anul asta a trecut masina peste maner de 2 ori, in timp ce era sprijinita de copaci , de am zis ca o schimb, dar nah... a scapat nevatamata.
pentru mine s-o schimb e floare la ureche....ma opresc aici..
"dorintele nasc suferinte...." spunea cineva ....
Io te felicit pentru alegere, si sunt convins ca nu te va dezamagi.
Leba, nu ma prind ce cauti extrasenzitivitate pe bani multi, nu ca n-as fi de acord sa-ti iei o lanseta pentru sufletul tau.
Dar iti spun ca eu cu o "scobitoare' cum se exprima cineva mai sus de numai 130 de $- un im6 , simt bine merci tzac-ul si pe lac de 18m adancime.
Ca sa nu-ti spun ca anul asta a trecut masina peste maner de 2 ori, in timp ce era sprijinita de copaci , de am zis ca o schimb, dar nah... a scapat nevatamata.
pentru mine s-o schimb e floare la ureche....ma opresc aici..
"dorintele nasc suferinte...." spunea cineva ....

Io te felicit pentru alegere, si sunt convins ca nu te va dezamagi.

Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
@Mugur
am sa-ti raspund sincer desi nu e in avantajul meu: sunt un foarte prost pescar de salau si incerc sa compensez cu echipamentu.
avidul meu "zvarle" pana la 10,5 g si cred ca vreau una even lighter.
btw, ne spui si marca lansetei tale sau e classified?
daca zici legend te-ai ars
am sa-ti raspund sincer desi nu e in avantajul meu: sunt un foarte prost pescar de salau si incerc sa compensez cu echipamentu.

avidul meu "zvarle" pana la 10,5 g si cred ca vreau una even lighter.
btw, ne spui si marca lansetei tale sau e classified?

daca zici legend te-ai ars

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team