Dadylures sau Cozma

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 14 Oct 2011, 21:13

Eu totusi sustin afirmatia ... ia din ambele cateva si nu vei regreta...

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 14 Oct 2011, 21:27

big f2 scrie: Daca nu cer prea mult, care sant cele suta la suta ?
cele de 100% sunt cele de la dady ... inca nu am auzit pe nimeni sa se planga de ele ...

cele de la cozma le consider un fel de loterie ... cele mai mari sunt foarte OK sau in cel mai rau caz le poti echilibra cu un patent dar la cele mici (in mod special cele cu barbeta dreapta) daca nu functioneaza cum trebuie direct atunci e cam dificil sa le mai reglezi ... eu cel putin nu am reusit inca :roll:

tocmai de aia ti-am zis ... ia voblere mici de la dady si voblere mari de la cozma ... ambele prind peste asta e clar ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

Florin M
senior
senior

Mesaj de Florin M » 14 Oct 2011, 21:33

Depinde si ce pesti vrei sa prinzi. Dady face doar voblere mici pt clean, pastrav, biban. Apoi nici comenzile la Dady nu sunt chiar usor de facut..... eu din vreo 15 incercari cred ca am primit de 3 ori cateva ....

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 14 Oct 2011, 21:41

Apoi nici comenzile la Dady nu sunt chiar usor de facut.....

Foarte corect ! acolo e greu cu comenzi, eu din 5 comenzi abia una am primit, la restul nici macar un raspuns :oops:
... la cozma in 2-3 zile ai coletul ...

vali stratonov
veteran
veteran

Re: voblere

Mesaj de vali stratonov » 16 Oct 2011, 12:34

leowb scrie:Am vazut discutia si am zis sa mi spun si eu parerea ,daca cineva a folosit un vobler Dady stie ca nu exisa vobler care sa i fie superior.Da am spus superior in toate punctele de vedere care ar fi ,finisaj,bate ca mitraliera si cand il recuperezi incet,lucreaza si pe cadere.Singurul defect e pretul in rest jos palaria prinde unde alte voblere sunt niste bucati de lemn sau plastic.Si concluzia o trageti voi,fir intins
Sunt de acord 100 % cu cele afirmate....

Din punctul meu de vedere ele 2 tipuri de voblere nu se pot compara, nici ca materiale , nici ca procedeu de fabricare , nici ca evolutie sau calitate si nicidecum ca pret... :roll:

Un vober Dady a ajuns azi sa coste intre 40-50 roni....e scump asta-i clar , dar din punctul meu de vedere isi merita toti bani....cel mai trist e faptul ca e "piesa de schimb" :oops: , adica sunt situatii in care ori il agati de nu-l mai poti scoate ori pleaca vre-un peste cu vobler cu tot ...

Am in trusa mea vre-o 15 voblere Dady pe care le grijesc ca pe "bijuteriile coroanei" , nu din cauza pretului ci din cauza ca dureaza destul de mult pina le pot inlocui, deoarece Dady fabrica voblrele la comanda si cele mai multe pleaca in Italia inde si-a gasit o piata f. buna ...

Am pescuit in viata mea cu multe feluri si tipuri de voblere dar ca si cu cele facute de Dady nu am reusit atit de multe capturi din speciile clean , pastrav si bibani niciodata in RO.

Si ceea ce-i cel mai important , NICIODATA vre-un vobler Dady nu a trebuit sa fie reglat nici macar dupa zeci de partide de pescuit , deci nu este nevoie de patent ca in cazul celor mai multe voblere Cozma. :oops:

P.S In concluzie mai bine un vobler bun decit 4 proaste ...parerea mea. :wink:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 16 Oct 2011, 13:21

vali stratonov scrie:
In concluzie mai bine un vobler bun decit 4 proaste ...parerea mea. :wink:
Ai dreptate 100% ! :wink:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 16 Oct 2011, 15:54

vali stratonov scrie:
Un vober Dady a ajuns azi sa coste intre 40-50 roni
Scump dar bun! Cel mai important e ca ti-l face cum doresti. :wink: Iti alegi singur evolutia si asa il primesti.
Sa nu mai vorbim de finisaje....sunt adevarate opere de arta!

Scrie răspuns