1. materialele nu sunt tocmai ieftine(ca sa nu spun scumpe), iar faptul ca barca avea niste alge, nisi si alte urme de pantofi pe ea nu e tocmai o tragedie. De rahat insa ca un proprietar care isi iubeste barca asa de tare a lasat-o impachetata 1 an

2. Spalatul cu jetul cu presiune nu ii face nici un rau. Atentie, sunt mai multe tipuri de lance pentru aparatul cu presiune.
3. Indepartarea chimica a mizerie probabil ca face mai rau decat indepartarea fizica.
4. Mi-am spalat de multe ori barca folosind un aparat cu presiune (gama pentru acasa, nu cea pentru uz comercial) de la un producator consacrat(nu are importanta care , nu fac reclama nimanui) si spuma activa pentru uz auto, deisgur, diluata cu apa. PH ul la care faceti referire e in stare nediluata, deci preferabil sa comparam mere cu mere.
5. "Materialele" folosite au fost probabil 20 litri de apa, niste spuma activa, o sticluta cu pompa si duza in genul celei de udat florile, un burete de vase (cu suprafata mai aspra pe o parte) si o carpa pt sters. Mai avem si consumul de energie electrica

toata treaba(si sunt meticulos) a durat max 30 minute cu tot cu sters , iar barca(airstar 260) am "detaliat-o" cu buretele si spuma pe toate partile.
Am facut aceste comentarii pentru ca am o problema cu marketingul supraevaluat, sper sa nu fiu gresit inteles.
p.s. nu, nu am spalatorie auto si nici nu spal barcile altora