Cunoasteti aceasta lanseta? Impresii,pareri....
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
Cunoasteti aceasta lanseta? Impresii,pareri....
Lamiglas Certifed Pro 6"6" 3/8-3/4 8 - 12 xs 663
ce parerere aveti despre aceasta lanseta,care o aveti ,care ati pescuit cu ea,impresii,aplicatii,avantaje,dezavantaje...etc.Multumesc! Astept opinii si pareri 
rapala the best vobler in the world
Lamiglas certifed Pro
Chiar nu stie nimeni nimic???? Atunci credca am o lanseta unicat........

nu posed lanseta respectiva, am o alta lanseta din seria CertifiedPro pe care o folosesc in mod special la avat si pot sa zic ca sunt foarte incantat de ea ...
vezi ca modelul pe care l-ai scris tu XS 663, la ei pe site cica arunca 1/8-1/2 si nu 3/8-3/4 ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
Lamiglas astia se cam joaca
Aveam un anume model de acu vreo 4 ani , si mi-am luat acelasi model acu 2 ani , insa nu asa puternic , pentru greutati de 50 de grame , batu asta de l-am luat ultimu fiind dat pina in 2 oz . Mare surpriza cand ajunge batu , 3 oz ca si primu
.
Asa ca sar io inapoi pe pagina Lamiglas si raman masca cand vad primu bat a meu , pe care scrie al naibii de clar 1-3 oz , acolo ii trecut 1-4 oz
Deci numere , serie , tot .
Intre timp au pus bien CW la ala care era pina in 2 oz , insa ala de 1-3 inca ii pe pagina cu 1-4 oz .
Cu asta de l-am luat ultimu nu m-am impacat si l-am vandut la un cunoscator cu jumate de an de pescuit in spate , dar care stia deja ca Lamiglas ii firma , de pe forumuri evident
! Intre timp am auzit ca nu-l mai foloseste ! Patesti !
Aveam un anume model de acu vreo 4 ani , si mi-am luat acelasi model acu 2 ani , insa nu asa puternic , pentru greutati de 50 de grame , batu asta de l-am luat ultimu fiind dat pina in 2 oz . Mare surpriza cand ajunge batu , 3 oz ca si primu
Asa ca sar io inapoi pe pagina Lamiglas si raman masca cand vad primu bat a meu , pe care scrie al naibii de clar 1-3 oz , acolo ii trecut 1-4 oz
Deci numere , serie , tot .
Intre timp au pus bien CW la ala care era pina in 2 oz , insa ala de 1-3 inca ii pe pagina cu 1-4 oz .
Cu asta de l-am luat ultimu nu m-am impacat si l-am vandut la un cunoscator cu jumate de an de pescuit in spate , dar care stia deja ca Lamiglas ii firma , de pe forumuri evident
Lamiglas Certifed Pro
Tocmai de aia am si deschis topicul asta pt ca eu nu am gasit lanseta asta nicaieri........

Lamiglas Certifed Pro
nimeni...... nimic
Chiar nu are niciunul dintre pescarii care navigheaza aici aceasta lanseta?????

Lamiglas Certifed Pro
In concluzie am o lanseta unicat,ce-l putin in Romania!

Lamiglas Certifed Pro