Cum va pastrati sculele/echipamentul de pescuit?

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

aspius
junior
junior

Cum va pastrati sculele/echipamentul de pescuit?

Mesaj de aspius » 03 Iun 2011, 20:23

De ceva timp incerc sa renunt la genti si inventii de 'balcon', pentru depozitarea echipamentului de pescuit. In conditiile in care locuiesc la bloc, balconul (parte, imi e permis) si am mai multe scule, adaptate fiecarui pescuit (rapitor usor, de balta, de Dunare, match, si ceva de crap) tot incerc sa gasesc variante pentru a nu le tine la gramada si a-mi usura realizarea bagajului, in functie de loc si stil.

Voi, cum procedati?

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 03 Iun 2011, 23:04

daca ai multe, poti sa-ti faci un rastel din lemn, unde-ti poti tine alinate lansetele gata echipate cu mulineta, fir.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

stradic
veteran
veteran

scule

Mesaj de stradic » 03 Iun 2011, 23:15

Eu am grija de ele le tin in vitrina ca pe bibelouri...... :wink: :D
rapala the best vobler in the world

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 04 Iun 2011, 04:01

Ia tuburi de PVC pt instalatii sanitare. Sint vreo 3 sau 4 calibre, precum si dopurile aferente. Le tai in functie de lansetele ce le ai, scrii pe tub care cum e si cind pleci in goana, umfli exact tubu care trebuie.
In plus sint ferite de rupturi si intemperii.

g30rg3
veteran
veteran

Mesaj de g30rg3 » 04 Iun 2011, 08:37

si pe mine ma batea in gand ideea cu rastelul, dar la mine spatiul nu este o problema la 3 camere si 3 debarale :lol:

kleniacul
veteran
veteran

Mesaj de kleniacul » 04 Iun 2011, 11:10

Lansetele se pastreaza cel mai bine departe de ochii sotiei(':lol:')Orice spatiu e bun,pe biblioteca stau Rod-pod-ul,doua huse mari pline cu lansete de crap,vreo 10,de stationar si de spinning.Betele de spinning stau numai in tuburi,ca si cele de fly,si le ingramadesc pe unde e loc,de ex in baie ,dupa usa.

haprian ionel
veteran
veteran

Mesaj de haprian ionel » 04 Iun 2011, 11:26

Eu am privilegiul de a locuii la casa si mi-am facut un dulap special pentru scule pe care l-am pus pe terasa. Pentru lansete am o husa imensa de la Formax, semirigida, in care imi incap patru lansete echipate si restul pe care le am intra si ele fara mulinete. Problema mea o constitue accesoriile pe care le mai am, care sunt de toate felurile.. rapitor, crap, feeder etc etc, pentru astea as avea nevoie de valigete separate pentru fiecare in parte .. poate pe viitor.

Adi G
veteran
veteran

Re: scule

Mesaj de Adi G » 04 Iun 2011, 12:42

stradic scrie:Eu am grija de ele le tin in vitrina ca pe bibelouri...... :wink: :D
si io la fel.... :lol: dar daca ar trebui sa le tzin pe balcon, mi-as face o lada cat mai lunga, as impartzi-o in 2-3 compartimente lungi si eventual unu patrat la un capat, lucrata sanatos ca sa potzi sa te asezi pe ea si gata. dupaia ai o banca misto + lada cu scule, locul ideal pentru a sta in serile de vara la o bere, la curatzat si pregatit scule, legat forfacuri si alte alea... 8)

AdrianHD
veteran
veteran

Mesaj de AdrianHD » 04 Iun 2011, 13:31

Lansetele in tuburi de plastic iar mulinetele in cutiile lor.Niciodata nu las mulineta pe lanseta,nu imi place sa le vad pline de praf :D ,mai bine imi rezerv 30 min inainte de a pleca la pescuit si le montez atunci :D
Until next time....Tight Lines!

radzvaan
veteran
veteran

Mesaj de radzvaan » 04 Iun 2011, 18:05

Negociere cu sotia pentru spatiu:
Ea: Ti le pui pe balcon, nu vreau sa le mai vad in debara!
Eu: Nu se poate mami, diferente de temperatura, umiditate.....gasesc eu un loc. Si l-am gasit: initial in sufragerie... :twisted:
Ea: Nu discut, sufrageria nu e depozitul tau de scule
Eu: Ok, atunci cautam alt loc.... si l-am gasit: dormitorul de la mijloc, dupa usa!!!

NR: dulap special cumparat din Mobexpert Outlet- parca era pe comanda!!!

inainte:
Imagine
dupa:
g :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted:
Imagine
Imagine
spinning-addicted!

Scrie răspuns