Cum va pastrati sculele/echipamentul de pescuit?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Cum va pastrati sculele/echipamentul de pescuit?
De ceva timp incerc sa renunt la genti si inventii de 'balcon', pentru depozitarea echipamentului de pescuit. In conditiile in care locuiesc la bloc, balconul (parte, imi e permis) si am mai multe scule, adaptate fiecarui pescuit (rapitor usor, de balta, de Dunare, match, si ceva de crap) tot incerc sa gasesc variante pentru a nu le tine la gramada si a-mi usura realizarea bagajului, in functie de loc si stil.
Voi, cum procedati?
Voi, cum procedati?
daca ai multe, poti sa-ti faci un rastel din lemn, unde-ti poti tine alinate lansetele gata echipate cu mulineta, fir.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
-
- veteran
Lansetele se pastreaza cel mai bine departe de ochii sotiei(':lol:')Orice spatiu e bun,pe biblioteca stau Rod-pod-ul,doua huse mari pline cu lansete de crap,vreo 10,de stationar si de spinning.Betele de spinning stau numai in tuburi,ca si cele de fly,si le ingramadesc pe unde e loc,de ex in baie ,dupa usa.
- haprian ionel
- veteran
Eu am privilegiul de a locuii la casa si mi-am facut un dulap special pentru scule pe care l-am pus pe terasa. Pentru lansete am o husa imensa de la Formax, semirigida, in care imi incap patru lansete echipate si restul pe care le am intra si ele fara mulinete. Problema mea o constitue accesoriile pe care le mai am, care sunt de toate felurile.. rapitor, crap, feeder etc etc, pentru astea as avea nevoie de valigete separate pentru fiecare in parte .. poate pe viitor.
Re: scule
si io la fel....stradic scrie:Eu am grija de ele le tin in vitrina ca pe bibelouri......![]()

Negociere cu sotia pentru spatiu:
Ea: Ti le pui pe balcon, nu vreau sa le mai vad in debara!
Eu: Nu se poate mami, diferente de temperatura, umiditate.....gasesc eu un loc. Si l-am gasit: initial in sufragerie...
Ea: Nu discut, sufrageria nu e depozitul tau de scule
Eu: Ok, atunci cautam alt loc.... si l-am gasit: dormitorul de la mijloc, dupa usa!!!
NR: dulap special cumparat din Mobexpert Outlet- parca era pe comanda!!!
inainte:

dupa:
g

Ea: Ti le pui pe balcon, nu vreau sa le mai vad in debara!
Eu: Nu se poate mami, diferente de temperatura, umiditate.....gasesc eu un loc. Si l-am gasit: initial in sufragerie...

Ea: Nu discut, sufrageria nu e depozitul tau de scule
Eu: Ok, atunci cautam alt loc.... si l-am gasit: dormitorul de la mijloc, dupa usa!!!
NR: dulap special cumparat din Mobexpert Outlet- parca era pe comanda!!!
inainte:

dupa:
g

spinning-addicted!