cum se pescuieste cu salmo pop??

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
constantin
junior
junior

cum se pescuieste cu salmo pop??

Mesaj de constantin » 02 Oct 2006, 14:33

Cine-mi spune si mie tehnica de pescuit cu salmo pop? Nu sunt sigur ca ceea ce stiu e corect si as vrea sa aflu si tehnica unuia care a prins cu acest gen de vobler marca Salmo

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 02 Oct 2006, 14:41

Michael va recomanda Regulamentul forumului

JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 03 Oct 2006, 08:40

desi am pescuit numai cu imitatii de salmo pop si respectiv cu poppere produse de alte firme berckley sau cabela's pot sa iti spun ce am aflat din experienta.

atacurile la popperul sunt super spectaculoase dar sunt destul de rare.

recupereaza cu viteza mica cu pompaje mici. Eu iti recomand locurile linistite cu adancime mica cu capaci in apa sau bolovani mari. In apa adanca nu am avut niciodata vreun atac. Dupa ce se raceste apa nu stiu daca mai are rost sa incerci cu poppere,
the angler is catching xxx, not by the lure

Sir Caca
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Sir Caca » 03 Oct 2006, 13:56

La poppere salmo am prins o gramada de stiuci, nici una peste 500gr, dar atacurile au fost exact cum spune Sir. Jones, foarte spectaculoase.
La poppere am prins numai pe seceta, in mijlocul verii, cand era mai cald.
La poppere Rapalla nu am avut atatea atacuri ca la Salmo.

Eu personal le recuperez ca si pe shaduri sau oscilante, cu aritmii mai puternice sa faca cam la 2-3 metrii recuperati cate o stropeala mai mare.
Uneori functioneaza si o recuperare rapida apoi il las 3-4 secunde si cand incep din nou recuperarea apare atacul.
Eu ti-as sugera totusi pana la anul sa uiti de poppere ca merg cam rau pe apa rece.

constantin
junior
junior

multumesc

Mesaj de constantin » 03 Oct 2006, 14:24

Multumesc mult pentru sfaturi. Cred ca pana la finele anului vor ramane cu celebrele si etern utilele lingurite, pentru stiuca, iar pentru clean, simpaticele voblere

Scrie răspuns