cum sa realizez o ancora?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
cum sa realizez o ancora?
am o barca de 3 persoane de la gipo care sustine 240Kg si nu am ancora la ea. Ce ma sfatuiti?
-
- veteran
-
- senior
Ne dai emotii !!! Am crezut ca vrei o ancora de dat la peste daia hand made ( cu aplicatii foarte restranse in general in zona carcii , solzilor daca nu am fost clar )
Pt cea mai putin nociva ori di OB de 25 cu trei sau patru craci ( cintesti un sudor de la primul santier in cale ) sau topesti plumb intr-un ibric tronconic de care ( in prealabil ) agati un ochet pt sfoara .
PS ai grije ca ibricul sa aiba baza mica drept fund si pe cea mare open ca de nu tre' sa te ancorezi cu tot cu ibric ( daca te-ai atasat de el si nu vrei sa-l sacrifici )
Pt cea mai putin nociva ori di OB de 25 cu trei sau patru craci ( cintesti un sudor de la primul santier in cale ) sau topesti plumb intr-un ibric tronconic de care ( in prealabil ) agati un ochet pt sfoara .
PS ai grije ca ibricul sa aiba baza mica drept fund si pe cea mare open ca de nu tre' sa te ancorezi cu tot cu ibric ( daca te-ai atasat de el si nu vrei sa-l sacrifici )
-
- veteran
-
- senior
-
- veteran
-
- veteran