cum recuperezi rattlng.ul?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
cum recuperezi rattlng.ul?
asta e unul din voblerele mele care au iesit in fata.
am vazut si auzit diverse moduri de recuperare. personal, as incerca si alte stiluri. cum fac eu? simplu: il las pe fund de cele mai multe ori si-apoi il aduc liniar, la viteze diferite functie de cat de mofturosi sunt pestii.
normal, daca coltosul e supermofturos bag si o jerkuiala pe verticala, cu pauze scurte, 2-3 sec maxim.
ce nu am priceput este jocul orizontal al varfului. mai exact stg.-dreapta, cum dreak se face?
am vazut si auzit diverse moduri de recuperare. personal, as incerca si alte stiluri. cum fac eu? simplu: il las pe fund de cele mai multe ori si-apoi il aduc liniar, la viteze diferite functie de cat de mofturosi sunt pestii.
normal, daca coltosul e supermofturos bag si o jerkuiala pe verticala, cu pauze scurte, 2-3 sec maxim.
ce nu am priceput este jocul orizontal al varfului. mai exact stg.-dreapta, cum dreak se face?
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
recuperare linniara alternata cu usor sau mai pronuntat jigging pe traseu,cu jocuri pe verticala din varful lansetei.
recuperezi,stop,joc pe verticala...alternezi chestiile astea.
recuperezi,stop,joc pe verticala...alternezi chestiile astea.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro
Tavi scrie:si cand se agatza cum se recupereaza?
daca esti din iasi, tragi de lanseta la limita dar nu liniar ci cu zmuciri si dupa ce rupi incepi cu sfintii

daca esti din sibiu...habar n-am!

am vazut la cineva...nu spui tzine, persoana insemnata

omu' pescuia la salau pe lac, cu rattling.

East Spinning Team
East Spinning Team
Tavi scrie:Si prindea chinezi luati de coada
neah, a prins 2 salai (1,5kg) in fata mea. aia cu crapii e pe alt topic.

East Spinning Team
East Spinning Team
-
- veteran
Daca ajungi la Stinca (Prut.., evident), fa niste scufundari in aval de podul care duce la conu Milica, si ai sa gasesti o colectie (cel putin de a mea, dar si voblerele lui Liviu) de Rapala rtlg, vreo 5 Bill Lewis, niste Zippere de la Salmo si o caruta de jiguri si plastice (vad bun pt. colectie este si la Uzina).
Acum, gata cu bascalia. Eu pescuiam acolo cu rtlg de 7 si 9cm (Rapala- cele de 9 cm/21gr. se gasesc cam greu pe la noi) si uneori erau solutia cistigatoare pt. salau; dar totul depindea de suvoiul de la Uzina , mai ales daca era pe malul lor-viteza mare-, si apa mai linistita mai jos de porti; cind " urla" presiunea la Micro-centrala , locul cistigator era in barca in amonte de pod cam 30 metri si lansari lungi intre porti si tirisul efectiv al voblerului pe fund; daca aveai sansa sa nu te agati de scoici, conductele de la prima poarta, si nu te ataca bibanul, aveai sansa de salau. Intimplarea a facut. ca anul trecut in noiembrie, pe la orele 23..si ceva , sa agat un clean de 2,5 kg la rapala Rtlg...sansa mea .
Gergica Lucius si Obby stiu despre ce povestesc eu aici.
Acum, gata cu bascalia. Eu pescuiam acolo cu rtlg de 7 si 9cm (Rapala- cele de 9 cm/21gr. se gasesc cam greu pe la noi) si uneori erau solutia cistigatoare pt. salau; dar totul depindea de suvoiul de la Uzina , mai ales daca era pe malul lor-viteza mare-, si apa mai linistita mai jos de porti; cind " urla" presiunea la Micro-centrala , locul cistigator era in barca in amonte de pod cam 30 metri si lansari lungi intre porti si tirisul efectiv al voblerului pe fund; daca aveai sansa sa nu te agati de scoici, conductele de la prima poarta, si nu te ataca bibanul, aveai sansa de salau. Intimplarea a facut. ca anul trecut in noiembrie, pe la orele 23..si ceva , sa agat un clean de 2,5 kg la rapala Rtlg...sansa mea .
Gergica Lucius si Obby stiu despre ce povestesc eu aici.
-
- veteran