Cum merg voblerele Yo-zuri?

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Leba
veteran
veteran

Cum merg voblerele Yo-zuri?

Mesaj de Leba » 23 Ian 2006, 11:51

vreau sa fac comanda la yo-zuri.ro
in sensul asta vreau sa rog pe cei care-ati folosit (io n-am avut inca... :? ) ce parere aveti despre aceste voblere...
cam ce modele ati folosit si care-au avut succes la raptorii din apele noastre (stuk, salau, somn, avat, m.f. clean!)
merci anticipat.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

bogdank
veteran
veteran

Mesaj de bogdank » 23 Ian 2006, 14:45

Eu am avut / si mai am/ :lol: multe modele si toate au fost prinzatoare. Nu sunt "arma secreta", dar pot face diferenta dintre a prinde si a nu prinde. Tre' sa dai cu incredere. Cum faci asta cu un vobl de 15 euroi? :cry: Greu tare.
Revenind la subiect, preferatele mele sunt cele din seria 3D si hard-core. Normal ca sunt cele mai scumpe :cry: Somn nu (pina acum), salau, stiuca, avat si clean. La toate modelele (3D, hard, crystal minnow, pinn's minnow). Am unul in cutie care inca nu a prins nimic, dar e "proaspat". Astept sezonul :twisted:

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 24 Ian 2006, 16:54

merci, bogdan.
ma gandeam sa comand niste fasolici din-alea de 20mm in primul rand. cred k ar fi bune la clean :evil: si la bibi.
si cred k martienii aia, slavco bug... :D seamana cu hopperii
mai astept pana ma edific ce vreau..poate mai sare careva cu informatii :)
East Spinning Team

bogdank
veteran
veteran

Mesaj de bogdank » 24 Ian 2006, 21:21

Modele de alea de le cauti cu lupa :lol: nu am incercat, ca nu dau la clean in mod special. Oricum, o caracteristica importanta a voblerelor Yo-Zuri e ca prind... pescarii. Sunt facute "la meserie", finisate cum trebuie. Numai sa le tzina Allah (aaa.... la ei... Budha) obiceiul, ca ale lui nea' Rapala, de cind se fac si prin Estonia, numai verificate una cite una manual nu sunt! :evil:
Cit despre evolutie, am tzinut un Yo-Zuri in cutie mult timp, ca mie mi se parea ca vine "ca cuiul". Pina nu au dat avatii in el! :lol: Vibreaza marunt-marunt-marunt. Fie-i girla ushoara, ca s-a dus :cry:

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 08 Feb 2006, 10:21

hai, secretosilor ce sunteti! :D :roll: :lol:
scuipati tot...am vazut io cine da cu yo-zuri...hmmm, nik nu zic hotomanii :? :cry: fi-v-ar pestii mari si desi!
:roll:
East Spinning Team

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 10 Feb 2006, 00:26

Cu asta http://www.hottackle.com/index.php?cPat ... 65b55b82da am facut demonstratie la biban si bass vara trecuta. Din pacate are o hiba: i se incurca ancorele cand arunci, dar i-am schimbat inelele de prindere si ancora de la coada si e OK. E ceva mai greutz si evolueaza excelent. Il recomand calduros si pt bibanul romanesc. Modelul meu este un L-Minnow 1-3/8", 1/8 oz, sinking.

Cu bine,

Cristian

BamseBST
veteran
veteran

Mesaj de BamseBST » 10 Feb 2006, 13:38

Aperopo de yo-zuri .. astept cumanda aia care trebuia sa vina in 8 zile de vreo 2-3 saptamani! :roll:
Ce se intampla? a primit cineva voblerele? sau stie cineva ceva?
Va rog anuntatima si pe mine...

merci

blackmind
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de blackmind » 14 Mar 2006, 13:38

la snap beansurile (cele albastre) am avut cele mai multe atacuri si cele mai mari "bucati" (prin zone mea clean la 38cm e ceva imens :cry: ) am facut comparatie cu voblerele autohtone (plastic si balsa) mie mi-a venit deja o comanda de la yo-zuri.ro dar nu toate le astept ca de se merita :wink:
sEe yOu aGaIn wHeN I dIe

Scrie răspuns