cum desfac o mulineta Okuma Alumina????
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
cum desfac o mulineta Okuma Alumina????
Deci, cine are vreo idee cum se desface o mulineta de tipul Okuma Alumina sau VSystem??? Ma refer la acea aparatoare din plastic care acopera suruburile ce tin prinsa carcasa propriu -zisa. Am tras de ea pana s-a largit si tot nu am reusit sa o dau la o parte.
Nu pare sa fie prinsa in nimic si e fixata doar prin presare, cu toatea astea nu iese.

- kriss-wolf
- veteran
- kriss-wolf
- veteran
-
- veteran
-
- veteran
-
- veteran
TheFly scrie:e cu surub. mai incerc sa il desfac, pare ca de acolo e. trebuie data jos partea din fata ca sa scot prostia aia. Ce tampenie![]()
am 3 alumina si 2 VS asa ca daca vin cu toate ti-am facut praf ziua
Stai linistit, poti veni cu toate, numai sa'mi spui probleme ai cu ele ca sa stiu daca te pot ajuta sau nu. Daca e doar chestie de intretinere le poti aduce

Re: cum desfac o mulineta Okuma Alumina????
Vezi cum tragi de ea ca se rupe daca o fortezi.TheFly scrie:Deci, cine are vreo idee cum se desface o mulineta de tipul Okuma Alumina sau VSystem??? Ma refer la acea aparatoare din plastic care acopera suruburile ce tin prinsa carcasa propriu -zisa. Am tras de ea pana s-a largit si tot nu am reusit sa o dau la o parte.Nu pare sa fie prinsa in nimic si e fixata doar prin presare, cu toatea astea nu iese.