Am lasat-o umflata peste noapte si acum nu mai am nicio indoiala ca xxx Hunter-ul meu are cel putin un por in camera exterioara. Care ar fi cea mai eficienra cale de depistare? Apoi, solutii?
Multumesc.
Cum depistam pori in barci gonflabile?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Iti recomand sa umfli barca pana la 1/2 din volumul ei si sa incerci sa o scufunzi in apa mica si lina (fara valuri) ideal intr-un bazin. O intorci pe toate fetele si incerci sa depistezi pe unde iese aerul in apa sub forma de perle foarte fine. Ideal ar fi sa o umfli cu un gaz colorat ca sa iasa mai bine in evidenta. Dupa depistare marchezi zona porului si treci la operatia de lipire, folosind material de rezerva ca si cel din care e confectionata barca si un adeziv elastic. Inainte de aplicarea petecului zona respectiva trebuie curatata f bine , eventual degresata.
asta e metoda..shampon, sapun lichid, apa cu sapun solid..ceva de genul... totusi eu umflu barca la maxim a presiune cata pot sa-i bag cu pompa si apoi dau cu burete, carpa, laveta etc..imbibata cu clabuc (plural : clabuci)charly 33 scrie:O speli cu buretele imbibat cu apa si sampon.

spor!
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...