Cum deosebim originalul de fals??

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
christianpindichi
veteran
veteran

Cum deosebim originalul de fals??

Mesaj de christianpindichi » 05 Mai 2006, 10:57

cum?
nu vorbesc de pret
nu vb de bataia in apa
vb de situatia de a tine in mana...un fals si un original?sunt kiar atat de evidenta ...prin calitatea finisajelor

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 05 Mai 2006, 11:02

La ce???????

christianpindichi
veteran
veteran

Mesaj de christianpindichi » 05 Mai 2006, 11:05

la voblere

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 05 Mai 2006, 11:11

Primul semn e ambalajul dupa care urmeaza :finisajul,pretul,materialele folosite,calitatea barbetei(lipsa brand-ului de pe aceasta)

MariusC
senior
senior

Mesaj de MariusC » 05 Mai 2006, 15:08

Am tinut in mana diverse falsuri (articole de pescuit dar si alte feluri de produse), care sunt facute foarte bine. Ambalajul ok, produsul finisat bine. Greu de vazut diferentele.
As zice ca cea mai buna metoda de a nu lua teapa este sa te ghidezi dupa calitatea comerciantului. Daca stii ca la Gipo gasesti Gamakatsu si Shimano, nu lua din alta parte, daca stii ca Energo vinde Salmo si Banax, ia numai de la ei, daca vrei altceva, stii tu Cristi unde sa mergi, dar nu pot sa zic ca ma scoate Dan de pe aici. :wink:

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 05 Mai 2006, 15:50

mai nou ai juma de norma la gipo si energo ? :lol:

eu cred ca ar fi util ca atunci cand apar falsuri pe piata, importatorii sa prezinte poze si sa semnaleze diferentele
intotdeauna vor fi diferente, cat de mici, care pot fi observate la o prima vedere.....

foarte adevarat, e bine sa cumparam din surse de incredere !!!
de la taraba sau din dughene sunt sanse maxime de intepare

exact acum o ora am vazut intr-o dugheana de pe bdul. Ghencea fir Berkley Trilene cu 35.000 lei rola !!!!

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 05 Mai 2006, 16:05

nu era cumva Berclei Trilen ? :D ....cum erau ADIDOS sau pawasonic.... :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

MariusC
senior
senior

Mesaj de MariusC » 05 Mai 2006, 18:30

danr scrie:eu cred ca ar fi util ca atunci cand apar falsuri pe piata, importatorii sa prezinte poze si sa semnaleze diferentele
Unde sa le prezinte Dane? Cu ce costuri?
Revistele si site-urile de profil din RO au un nr. de max 50.000-100.000 de cititori/vizitatori. Pescari sunt de cel putin 10 ori mai mult.
In general, problema falsurilor nu se pune pt. cititorii constanti ai revistelor si site-urilor. Ei sunt persoane informate, cu discernamant.
Asta e! Tara de tzepe si falsuri. De la politica, prin economie, pana la pescuit.

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 05 Mai 2006, 19:00

din pacate avem parte de falsuri si de tzepe la tot pasul, si in toate domeniile, indiferent ca este vorba de dughene sau de comercianti persoane fizice, deci atentie mare si la magazine, dar si la "binevoitorii" care aduc de afara super-scule, noi noute, dar care totusi sunt second! noua e marfa X 300$, dar eu ti-o dau cu 275$, tot noua... ajunge la tine zi vezi ca e folosita... si ex. pot continua!

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 08 Mai 2006, 08:18

Marius, pot fi prezentate in reteaua voastra de magazine si la magazinele partenere: asta-i produs original, asta nu, aveti grija ce luati si de unde luati ca plangeti dupa bani
ma refer acum la produsele pentru care aveti exclusivitate sau sunteti importator si distribuitor major
normal ca fiecare va cumpara ce doreste si de unde doreste, se va cumpara in continuare din Nir sau Europa, etc, dar se trage un semnal de alarma si exista informare....

Scrie răspuns