Culoare ata

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Pike
senior
senior

Culoare ata

Mesaj de Pike » 13 Iun 2006, 11:06

Fireline-ul verde se decoloreaza la fel ca ala fluo(in urma utilizarii)?Dar Power-pro sau Stroft?

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 13 Iun 2006, 16:00

cred ca toate firele isi pierd in timp din calitati, si culoarea nu face exceptie...acuma depinde ce calitate are firul si cat de mult il pescuiesti!

din ce am inteles de la cei care dau de mai mult timp decat mine...Power Pro are printre cele mai bune calitati...Tuf Line-ul XP la fel! am pescuit mai mult cu TL XP si, si-a pierdut putin din culoare(eu am Hi Vis Yellow), cu Pwer Pro( tot Hi Vis Yellow) nu am decat 2-3 partide la activ...n-am reusit sa-mi formez singur o parere despre el!

Fir Intins!

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 13 Iun 2006, 16:45

PowerPro se decoloreaza mult mai greu decat Fireline, Tuf line nu am folosit.. asa ca de el nu-mi pot da cu parerea.

Cat despre culoare, stiu ca Fireline este doar in 3 nuante: Flame Greean, Smoke si Pink, asa ca cel de care zici tu fluo e cred de fapt Flame Green.
Oricum am folosit Fireline, Smoke si Flame Green (Pink inca nu am incercat :D ) si amandoua s-au decolorat si scamosat, insa chiar daca arata rau vad ca inca tin bine si nu se rup usor.
Cam de jumate de an am inceput sa dau si cu PowerPro si pana acum mi se pare ca se prezinta mult mai bine decat Fireline, sa decolorat foarte putin si de scamosat, inca deloc.

Scrie răspuns