Cu ce vopsiti twisterele?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
Cu ce vopsiti twisterele?
Cu ce se pot colora twistere astfel incat sa tina culoarea si sa nu se difuzeze in silicon? Am incercat cu o carioca dar nu a iesit deloc bine, s-a decolorat culoarea, negrul a devenit albastru. Exista ceva vopsea care merge ok? Daca da, care? Mersi.
Re: Cu ce vopsiti twisterele?
Marker cu vopsea 

-
- veteran
Poti sa-mi recomanzi un model? Mersi. Daca nu o sa le iau la noroc.
-
- veteran
am vazut ceva super tare la targul de pescuit din Buc.la baietii de la xxx.ro nu stiu exact cum se numea,dar se introducea intr`o solutie guma atat cat vroiai sa fie colorata si o scotea direct vopsita ..bine...chestia e valabile pt culorile albe....poate cineva stie mai multe despre chestia asta si ne poate ajuta
Eu am folosit doar Uni Paint PX-20...
Doar de asta am, si sunt multumit, nu folosesc eu prea des, sigur sunt si altele mai bune dar nu ma pronunt daca nu cunosc...
Numa' bine.
Doar de asta am, si sunt multumit, nu folosesc eu prea des, sigur sunt si altele mai bune dar nu ma pronunt daca nu cunosc...

Numa' bine.
- moneytehnik
- veteran
Eu am colorat spatele la shadurile de la Big BIte cu marker negru de la BIC (se numeste Bic marking 2000) si nu am avut probleme, culoarea a tinut, nu s-a decolorat nu s-a schimbat in albastru...Nu l-am incercat pe alte tipuri de twistere.
O zi în care nu rîzi, e o zi pierduta. (Charlie Chaplin)