cu ce voblere am prins cel mai bine stiuca ?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: cu ce voblere am prins cel mai bine stiuca ?
Norizi 11 cm jointed...
-
- veteran
pe apa mica??cam ce culori ?kzoli scrie:Norizi 11 cm jointed...
Modelele 9 si 11 sunt disponibile doar in culoarea SFC, recuperat usor langa trestie... apa avea un jur de 2 m, dar fiind o naluca de suprafata...tibi1991 scrie:pe apa mica??cam ce culori ?kzoli scrie:Norizi 11 cm jointed...
S-anceput cu reclame mascate si pe fata.
Am prins la nu-s ce maimuta pe care, coincidenta, o importa sau o vinde amicul, varul, amanta, tata, etc...
Am prins la nu-s ce maimuta pe care, coincidenta, o importa sau o vinde amicul, varul, amanta, tata, etc...
[quote="costas65"]Cu ce voblere (model, marime, culoare) ati prins cel mai bine stiuca ? ]
Daca-i stiuca multa, baga table oscilante, rotative...lasa voblerele... dar daca tot insisti sa incerci cu voblere, baga salmo skinner de 12 cm, culori naturale sau zam zalt de 14 cm ... toti au dovedit de mai multe ori, de ce sunt capabili... ascultand pe sfatul unui user, care zicea ca stiuca scrie pe anumite naluci de 11 cm, am incercat, am insistat si nu am regretat...
Daca-i stiuca multa, baga table oscilante, rotative...lasa voblerele... dar daca tot insisti sa incerci cu voblere, baga salmo skinner de 12 cm, culori naturale sau zam zalt de 14 cm ... toti au dovedit de mai multe ori, de ce sunt capabili... ascultand pe sfatul unui user, care zicea ca stiuca scrie pe anumite naluci de 11 cm, am incercat, am insistat si nu am regretat...
Asta e cel mai prinzator vobler de stiuca,are 11 cm si,culmea coincidentei,am eu de vanzare

Am si eu si e fenomenal la esox chiar si alta culoare merge bine, dar al meu nu e de vanzare e pacat sa vinzi asa ceva ...nasolu scrie:Asta e cel mai prinzator vobler de stiuca,are 11 cm si,culmea coincidentei,am eu de vanzare![]()

la mine in zona intra marlite pe hj de 14 !!marle de 300 gr pe hj de 14 ,la fel si la slidere de 10...cred ca o sa imi iau naluci de la 15 cm in sus sa prind ceva mai rasarit ...data trecuta am lovit una faina pe ssr de 7 care s-a autoeliberat si pe slideru de 10 o venit una la 500 de gr
) eu zic sa incercati doar cu voblere mai maricele de la 10 in sus ... desigur nu este o regula !O fost cand am prins pe guma de 5 cm stiuca peste 2 kg ...

Eu am prins la jaxon pike de 30 cm un marlan de 1 kg
, stiuca NU cunoaste limite... cu toate acestea toamna trecuta am vazut una de 7 kg si un pic prins la un ssr de 5 cm ... deci nimic nu este imposibil...