merci zvic de informatie ... nu m-am gandit deloc la chestia asta si chiar ma incanta botul ala plin in cazul anumitor obstacole pe care nu le-as vedea, deci probabil tot la sandale voi ramane ...zvic scrie:Initial postasem doar in legatura cu papuci cu care sa te bagi in apa, de pe mal folosesc si eu bocanci si cizme, vara adidasi.
Eu am un model aproape identic si sa stii ca nu-s tare grozave pentru bagat in apa, avand varful protejat se aduna tot timpul pietris/nisip si tare greu iese de acolo, deranjeaza si tot la descaltat din timp in timp ajungi. Aceeasi problema si cu slapii aia gen crocs.anem scrie: ...
Iar pe timp de vara tot spun ca vreau sa incerc asa ceva :
Dar sandalele pe care le am se incapataneaza sa reziste.
Cu ce va incaltati la pescuit ?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Cu ce va incaltati la pescuit ?
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
Eu am niste papuci de genul, ori Keen ori Teva...nu mai stiu. Nu au probleme cu pietris si nisip din cauza ca au o plasa in gaurelele alea. Nu imi place in schimb talpa aia de buretzel cauciucat . Transpiri ca si cum ai avea picioarele in pungi de nailon si....se imput repede in pofida lozincilor de genul...AntiOdor...AntiMicrobian...vrajeala...
Dar pentru mers in apa si teren accidentat sint excelenti si foarte rezistenti..
Dar pentru mers in apa si teren accidentat sint excelenti si foarte rezistenti..
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.
- johnnybravo
- Moderator
daca ma bag in apa folosesc sandale (talpa de spuma) daca tre sa ma si deplasez pe teren accidentat folosesc tenesi chinezesti d-aia de panza si botul acoperit.
daca pescuiesc de pe mal folosesc "adidasi" cu aderenta cat mai buna (am ceva speciali pt tenis) asta daca nu-i vreme de sandale
daca e iarna, am bocanci goretex
daca e vorba de namol serios, cizme de cauciuc
daca pescuiesc de pe mal folosesc "adidasi" cu aderenta cat mai buna (am ceva speciali pt tenis) asta daca nu-i vreme de sandale

daca e iarna, am bocanci goretex
daca e vorba de namol serios, cizme de cauciuc