...crema galbenele pe post de vaselina
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
Pai nu vad de ce n-ar merge... crema aia are in componenta "vaselina cosmetica, lanolina, ceara si ulei de lavanda"... astea dupa cum imi "suna" mie, ar trebui sa unga. Si cum nu vorbim de angrenaje cu turatii super-mari sau de forte importante, nu vad ce rau ar face... la urma urmei merge si "uscata" o vreme
. Acu` nu vreau sa zic ca de maine m-apuc si io sa le gresez asa...
.
----
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."
- MARIUS POPA
- veteran

oldR. esti culmea, unsoare de porc , ce naiba:D
, pe vremuri era un gresant foarte bun (din lipsa altora), si nu neaparat cea de porc...
pai eu pe baza celor scrise pe prospect am incercat-o!
imi place hazul vostru , este constructiv, de obicei acest haz pentru mine este constructiv...prietenii stiu dece!
, pe vremuri era un gresant foarte bun (din lipsa altora), si nu neaparat cea de porc...
pai eu pe baza celor scrise pe prospect am incercat-o!
imi place hazul vostru , este constructiv, de obicei acest haz pentru mine este constructiv...prietenii stiu dece!

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
MARIUS POPA scrie:![]()
tineti-va, dar a trebuit cumva sa o expun sub forma mascata
;
poate altii au pus crema de fata, dar nu au curajul sa o spuna.
sunt singurul sa inteleg!
nu e nici o problema, eu va recomand ,daca nu aveti altceva la indemana,
mulineta merge si in ziua de astazi la fel de bine!
Daca mulineta merge bine dupa mai multe partide de pescuit, inseamna ca nu sint necesare vaseline "speciale" si "dedicate" mulinetelor..
- MARIUS POPA
- veteran

din cate stiu eu, vaselina nu ataca materialul sau nu are constituenti negativi, sa zic asa.
diferenta o face rezistenta ei in conditii neobisnuite, si pastrarea proprietatilaor de ungere timp indelungat...detaliile le stiti voi, unii
diferenta o face rezistenta ei in conditii neobisnuite, si pastrarea proprietatilaor de ungere timp indelungat...detaliile le stiti voi, unii

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
- MARIUS POPA
- veteran