Crankbait blank
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Crankbait blank
Care e cel mai recomandat blank pentru o lanseta de crankbait? Carbon sau fibra de sticla?Cei care au asemenea lanseta,le propun sa spuna parerile,pro sau contra pentru fiecare tip de lanseta,fie ca e sticla,fie ca e carbon....
Until next time....Tight Lines!
eu am un st. croix mojo bass cranckbait 7' moderate, 3/8-1, 115gr, senzitiva si f. puternica, de care is f. multumit. dau cu ea din barca la stiuca cu voblere si linguri. lanseta e de cast. or fi sticlele bune, etc, dar eu nu pot sa trec cu vederea greutatea mare si grosimea cat coada de matura din fata manerului.
Ai pus mana pe vreo fibra de sticla moderna inainte de a afirma ca are greutate mare?
Cantareste sa vezi cat are st. croix mojo bass cranckbait 7' moderate. Un bat de fibra seticla de la Seeker, cu aceleasi caracteristici are 150 gr (180 cu greutatea suplimentara pentru echilibrare din coada blancului, care este optionala). Sint destule lansete de spinning de piata europeana care depasesc cu mult greutatea asta.
Chiar atat de firava a devenit specia umana incat sa ne cocarjim de la cateva grame in plus ?
Cantareste sa vezi cat are st. croix mojo bass cranckbait 7' moderate. Un bat de fibra seticla de la Seeker, cu aceleasi caracteristici are 150 gr (180 cu greutatea suplimentara pentru echilibrare din coada blancului, care este optionala). Sint destule lansete de spinning de piata europeana care depasesc cu mult greutatea asta.
Chiar atat de firava a devenit specia umana incat sa ne cocarjim de la cateva grame in plus ?
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Greu
)
Eu tot pe blancul ala mi-a iesit batul putin peste 160 g. E drept ca e cat mai dezbracat si cu Eva nu pluta.
Da oricum nu mai conteaza ca pun pe el uneori o mulineta de 400 g si sa dus dracu toata usurimea
)
Acum, pe bune, nu stiu de unde toata nebunia asta dupa cele mai usoare scule. Prefer scule care isi fac treaba si cu care ma simt eu bine, nu vreu fulgi de 8 grame.
Revenind la blancurile pentru cranckbait, nu cred ca exista ceva gen cel mai recomandat blanc pentru ..... Aici e chestie de gusturi perconale. Eu ma inteleg de minune cu fibra de sticla, insa nu ma deranjeaza sa dau cu crankuri si pe grafit.

Eu tot pe blancul ala mi-a iesit batul putin peste 160 g. E drept ca e cat mai dezbracat si cu Eva nu pluta.
Da oricum nu mai conteaza ca pun pe el uneori o mulineta de 400 g si sa dus dracu toata usurimea

Acum, pe bune, nu stiu de unde toata nebunia asta dupa cele mai usoare scule. Prefer scule care isi fac treaba si cu care ma simt eu bine, nu vreu fulgi de 8 grame.
Revenind la blancurile pentru cranckbait, nu cred ca exista ceva gen cel mai recomandat blanc pentru ..... Aici e chestie de gusturi perconale. Eu ma inteleg de minune cu fibra de sticla, insa nu ma deranjeaza sa dau cu crankuri si pe grafit.

o recomandare ar fi si seria CertifiedPro de la Lamiglas ... eu folosesc (intr-adevar mai mult cu minnow-uri) un X 86 MTS din seria Salmon & Steelhead si ma impac de minune cu el pe rauri ceva mai mari ...
pana la urma se poate zice ca e si o chestie de gusturi ... uni prefera la crank-uri bete foarte rigide si rapide si le merge bine cu ele ...
pana la urma se poate zice ca e si o chestie de gusturi ... uni prefera la crank-uri bete foarte rigide si rapide si le merge bine cu ele ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
am pus, da. mojo are fix 4 oz, varianta de fabrica. cu toate ca-s de categorie grea, prefer bete usoare, desi pescuiesc si cu bete de 300gr cand am chef.razvan m. scrie:Ai pus mana pe vreo fibra de sticla moderna inainte de a afirma ca are greutate mare?
Cantareste sa vezi cat are st. croix mojo bass cranckbait 7' moderate. Un bat de fibra seticla de la Seeker, cu aceleasi caracteristici are 150 gr