discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
ANDREI RIGA
- veteran

-
Salutare,
poate cineva sa-mi recomande un loc sau un procedeu prin care sa-mi fac rost de un costum de pescuit, sau parti din acesta(pantalon, vesta, jacheta , etc), avand in vedere ca imi trebuie chiar unul de dimensiuni respectabile(multi de X si un L). Sincer sa fiu m-am saturat de hainele de firme specializate care nu fabrica decat maxim XXL si de chinezariile care adauga in fiecare an cate un X , dar dimensiunea parca scade(o fii si vina mea, dar sigur nu sunt departe de adevar). Sunt convins ca nu sunt singurul gras infectat de microb, dar nimeni nu produce echipamente mari, nici macar la comanda! Va rog o mana de ajutor, ca sunt disperat!!!!

-
tudor
- Moderator

-
Eu comand in US si sunt adevarate xxl sau xxxl. Deci exista.

-
darkseth
- utilizator constant

incearca magazine on-line.le gasesti mult mai ieftine decat in tara.de exemplu marea majoritate a hainelor de pe cabelas sau basspro sunt importate.sau poti incerca la fabrica condor din bucuresti
www.condor-sa.ro.
-
ANDREI RIGA
- veteran

-
[/quote]Eu comand in US si sunt adevarate xxl sau xxxl. Deci exista.[quote]
Multam , dar pentru mine xxxl este mic. Surpriza mea este insa faptul ca starnit de voi ,am gasit pe cabelas si basspro niste chestii interesante 5xl si am sa incerc sa rezolv asa. Intrebarea mea este daca ai avut vreodata surprize neplacute si daca tu comanzi prin intermediul cuiva din States sau pur si simplu folosesti un card emis de o banca romaneasca
-
ANDREI RIGA
- veteran

-
[quote]incearca magazine on-line.le gasesti mult mai ieftine decat in tara.de exemplu marea majoritate a hainelor de pe cabelas sau basspro sunt importate.sau poti incerca la fabrica condor din bucuresti
www.condor-sa.ro.[/quote]
ai dreptate, ideea asta cu cei de la condor este grozava, conditia fiind ca ei sa faca unicaturi. Oricum am sa-i bat la cap un pic.Si daca tot m-am uitat pe site-ul lor, are idee cineva ce inseamna THERMOLITE termen pe care l-am intalnit in exprimarea [b]JACHETA termica din THERMOLITE®,
conform specificatie tehnica nr. 1369-05[/b]
-
tudor
- Moderator

-
Nu sunt numai cabela's si basspro care vand haine. Hainele de fapt nu sunt specialitatea lor. Sunt mii de firme de la care poti comanda. Eu cumpar mult de la llbean (
www.llbean.com ) sau land's end (
www.landsend.com )
Iti faci la banca un card Visa, Master sau Amex si comanzi pana te saturi.
Tudor
-
kriss-wolf
- veteran

-
Dl Tudor puteti sa imi spuneti cam cat face transportul direct din state la noi daca iei de la un magazin virtual.
-
tudor
- Moderator

-
Asta depinde de la ce firma cumperi. La toate vei gasi sectia "international orders" si "shipping policy". Acolo explica tot.
La llbean ( il am in cap pentru ca am primit pachetul vineri ) te costa $35 transportul pentru $150 marfa. Poate fi si mai scump daca vrei livrare foarte rapida. Eu iau livrarea normala care dureaza max trei saptamani.
-
darkseth
- utilizator constant

andrei,daca esti din bucuresti,poti trage o fuga pana la ei ,ca au si magazin de desfacere la poarta fabricii si poti vb mai multe cu ei.din ce stiu ,in sistem lohn mai lucreaza si cei de la fabrica din bacau...nu stiu daca au si magazin de desfacere.
o alta idee buna e sa tragi o fuga la bulgari si acolo gasesti haine la preturi mult mai mici decat la noi dar si masuri deosebite (adica S,XXL)
-
nuke
- senior

@Andrei-eu am luat de la Cabela's/SUA,cu ajutorul fratelui meu,stabilit acolo de mult timp.
Intai am facut o "conversie a masurii europene" in cea din SUA.
Mare atentie la faptul ca ,de ex,de la masura 56 la 58 la americani poate insemna enorm ca marime,chiar si 2 numere in plus...
Ideal ar fii sa gasesti si tu pe un 'american' caruia sa ii remiti masurile exacte "la piept/talie/lungime picioare,etc..".
Vezi ca primavara sunt mari reduceri.Nu te zgarci,ia-ti costumul complet,din material gore-tex(inclusiv ciorapi si bocanci ) si nu o sa regreti deloc..
@darkseth-unde e fabrica aceea in Bucuresti ??
Poti detalia???Multumesc anticipat!