Salutare!
Doresc să achizitionez un costum de ploaie gore-tex Cabelas. Știți cumva daca L( Large) America corespunde cu L Europa. Am observat că au LT și L ... De la ce vine T? Cumva Tall?
Mulțumesc
Costum Cabela's
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- johnnybravo
- Moderator
Re: Costum Cabela's
T e de la Tall, talie mai inalta.
Te sfatuiesc sa cauti review-urile pe cabelas legat de marimi, vezi si sectiunea de intrebari/raspunsuri respectiv ghidul de marimi de pe site.
Te sfatuiesc sa cauti review-urile pe cabelas legat de marimi, vezi si sectiunea de intrebari/raspunsuri respectiv ghidul de marimi de pe site.
Salut, Daca porti L EU size, in general M US size se potriveste. E bine sa citesti si review-urile / intrebarile pentru fiecare produs care vrei sa il achizitionezi.
Born to F.i.s.h, Forced to Work ...
I need a 6-month Fishing Trip ... Twice a Year
I need a 6-month Fishing Trip ... Twice a Year
Marimile US sunt cu aproximativ un numar mai mari. Ai grija la rev-uri ca ei au alta conformatie. Eu am luat un costum dupa dimensiunile mele si imi este mare. Iti trebuie si noroc sa nimeresti.
Eu port xxi Europa si costumul Cabelas care l-am cumpărat e xl , în principiu trebuie cu un număr mai mic decât mărimile europene
Mulțumesc de info. Am optat pt o geaca Norrona cu goretex pro. Voi căuta și ceva pantaloni impermeabili și aia e ... era faină ideea de costum.
Fire întinse!
Fire întinse!