cort pescuit

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

philiphito
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de philiphito » 22 Ian 2011, 16:57

eu am doua corturi,,un chub cyfish mk2,si-un jrc sti 2,,,ambele au fata de iarna (toamna la noi, adica iarna englezeasca),--sunt foarte bune,,cu un plus de rezistenta si compactibilitate pt chub!--Are si asta insa dezavantajul ca partea de jos interior(ground sheet) nu se ataseaza bine de foaia cortului!! am facut in tinerete turism montan si chiar putin speologie--si am avut multe corturi,,majoritatea destul de bune pt sezoane scurte---insa daca vrei sa mergi la pescuit pe mai mult de 2 zile,,cu un prieten ca sa va puteti ajuta reciproc ,,atunci un cort bun si-un pat pe masura te fereste de orice griji!!Ati zic asta pt c-am prins 1 saptamana intreaga de ploaie si vant din toate directiile in chub si- afacut fata cu brio!!Daca mergi doar de vineri pana sambata seara cu sotie,cofraje de oua,tv,caini,sezloange de plastic--atunci orice cort e bun pt ca do obicei ai si cate-o rola de nailon si daca ploua prea tare, dai repede nailonul peste si pui pietre roata/roata!!Acum depinde si de bugetul de care dispui!!

keymaker
senior
senior

Mesaj de keymaker » 22 Ian 2011, 17:47

:D sotie da catel da dar fara sezlonguri ,cofraje,paturi,piscina,dvd portabil sau mai stiu eu ce nazbatie....nu suntem in cale afara de comozi,doar sa iau un cort mai bun decat aveam si da plec aproape week-end dupa week-end :D
"I love not man the less, but Nature more"....lord George G.Byron

Driscu Radu
junior
junior

Mesaj de Driscu Radu » 22 Ian 2011, 18:07

Cauta pe fishingtackle24 la corturi si umberele.

philiphito
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de philiphito » 22 Ian 2011, 18:35

la un singur lucru trebuie sa te gandesti--cortul de camping pt excursionisti e facut astfel incat sa poata intra ,chiar si taras si sa-i ofere conditii de somn si odihna !!Cortul pt pescari trebuie sa aiba alte caracteristici fiind in special pt adapost !!

keymaker
senior
senior

Mesaj de keymaker » 22 Ian 2011, 20:22

http://www.vreaucort.ro pentru cei care sunt interesati am gasit asta :D

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 22 Ian 2011, 21:27

tali
veteran
veteran

Mesaj de tali » 22 Ian 2011, 22:19

eu il am pe asta de 3 ani si am trecut prin multe cu el si nu m-a dezamagit pana acum. Am prins odata 60 de ore de ploaie incontinuu si n-a fost nici o problema.
http://www.montline.ro/index.php?main_p ... cts_id=222

keymaker
senior
senior

Mesaj de keymaker » 23 Ian 2011, 09:28

cam la asa ceva ma gandeam de la inceput.....dar sierra leone II sau ultra mi-au luat ochii :D .Adun toate informatiile si ma decid :shock:

radzvaan
veteran
veteran

Mesaj de radzvaan » 23 Ian 2011, 10:08

Eu am Vaude Campo- cort de calitate , 'made in Germany', luat de la magazinul EVEREST de pe Lipscani.
http://mountain.shopmania.biz/cumpara/c ... mpo-100730
Nu am vazut un alt cort care sa stea atat de bine intins, fara pliuri si incretituri !!!.
Exista si modelul Campo Grande care e mai mare, dar nu-l aveau pe stoc si n-am mai avut rabdare
:wink:

Oricum, recomandarea mea este sa-ti iei cort cu doua intrari (sau iesiri :lol: ) pentru ca poti sa te odihnesti si ziua la 35 de grade, altfel se transforma in sauna :shock:
spinning-addicted!

keymaker
senior
senior

Mesaj de keymaker » 23 Ian 2011, 15:08

http://www.hannahromania.ro/corturi-ro/ ... -2-ro.html gata m-am hotarat asta e...are si discount :D Multumesc tuturor

Scrie răspuns