Copie lanterna Led Lender

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Sami
veteran
veteran

Re: Copie lanterna Led Lender

Mesaj de Sami » 28 Noi 2014, 21:58

old_radu scrie:...flori , nu vrei ?
Nu ca nu sunt femeie,o iau ca pe o gluma ;)
Fir intins!

Sami
veteran
veteran

Mesaj de Sami » 28 Noi 2014, 22:01

Asta pare ok.
Ai folosit-o?

Adica eu vreau o recomandare a unei lanterne destul de puternice ,dar care sa fi fost folosita.
M-am uitat si eu pe siteul pe care mi l-ai dat,dar nestiind daca sunt reale cifrele date am zis sa cer recomandari de la colegi.
Fir intins!

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 28 Noi 2014, 22:50

@ Sami
...chestia cu florile a fost clar o gluma si ma bucur ca ai luat-o ca atare :respekt:
...nu am lanterna respectiva , dar pot sa spun despre cea care am zis mai sus ca am achizitionat-o recent si sunt foarte multumit
...este usoara , foarte comoda avand greutatea bateriilor in spate , lumineaza foarte puternic (nu pot sa apreciez daca specificatiile tehnice pe care le da producatorul sunt reale), intensitatea si spotul luminos sunt reglabile
... practic este lanterna ce mi-am dorit-o nefiind dispus sa cheltuiesc cat costa un H7
...in mod sigur Led Lenser sunt lanterne super OK , dar nu stiu daca neaparat isi justifica pretul de cost comparativ cu unele "fake-uri".

Sami
veteran
veteran

Mesaj de Sami » 28 Noi 2014, 22:55

Pana la urma am ales asta(la distanta de iluminare sunt la fel pe site):

http://lanterne-profesionale.com/lanter ... umeni.html

Reducere prea mare nu este la pret,dar daca respecta oferta scrisa pe site si anume dublarea acumulatorilor iasa bine pana la urma.

Aceasta are ceva in plus fata de cea sugerata de Old_Radu:

Cablul este asemanator ca la Led Lenser,usor elastic
Incarcator auto

Acum astept sa ajunga,probabil saptamana viitoare si revin cu informatii.
Fir intins!

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 29 Noi 2014, 11:55

...sper sa fi multumit de ea
...eu nu prea am incredere in acumulatori , mai ales in acestia despre care nu am cunostinta
...in schimb , un set de baterii "serioase" (alcaline) ma tin sufucient de mult , raportat la cat am eu nevoie de lanterna

Sami
veteran
veteran

Mesaj de Sami » 29 Noi 2014, 15:54

old_radu scrie:...sper sa fi multumit de ea
...eu nu prea am incredere in acumulatori , mai ales in acestia despre care nu am cunostinta
...in schimb , un set de baterii "serioase" (alcaline) ma tin sufucient de mult , raportat la cat am eu nevoie de lanterna

Nici eu nu pescuiesc foarte mult pe timp de noapte,dar vreau cand se intampla sa am o lanterna de calitate.
Am cumparat atatea lanterne proaste incat imi cumparam 2 lanterne de calitate de banii aia si tot nu am avut nicio multumire,de asta mi-am dorit sa iau una corespunzatore.
Fir intins!

Sami
veteran
veteran

Mesaj de Sami » 02 Dec 2014, 18:04

Astazi mi-a ajuns lanterna.
Pare o lanterna de calitate,are distanta mare de iluminare,pe punctul fix bate la distanta mare,duce lejer 150-200 m foarte vizibil,intensitate puternica,mai mult nu cred ca ai nevoie.Este posibil sa duca si mai mult,dar nu prea am putut sa testez corespunzator ,plus ca pe strada sunt si becurile aprinse si e si zapada,deci nu e bezna totala.
Pe raza mare de actiune(pe latime,nu ca distanta) ,in scurt,cum probabil o voi folosi cel mai mult este mai mult decat multumitoare.
Are trei pozitii: lumina puternica,lumina ceva mai slaba si intermitent.
Pe primele doua pozitii se poate seta pentru luminat la distanta la punct fix cu raza foarte ingusta sau raza mare in lateral.
Am primit suplimentar inca doi acumulatori,incarcator de masina si de priza.
Totusi e un punct sensibil care nu imi place.Capacul unde se introduc acumulatorii este de cauciuc,deci daca nu esti atent se poate pierde,cred ca o sa leg cu ceva acolo preventiv,pentru ca nu are nimic de siguranta pentru prinderea cauciucului.
In rest ,pare calitativa,sistemul de prindere,lanterna metalica,elasticul este destul de lat.

Per total sunt multumit,daca o sa am ocazia sa fac un test ca si comparatie cu un Led Lenser o sa revin cu amanunte.

Este mai puternica decat lanterna recomandata de Old_Radu,am un prieten si stiu cum lumineaza aceea.
Fir intins!

vampyru_a1
veteran
veteran

Mesaj de vampyru_a1 » 02 Dec 2014, 20:17

Sami scrie:Am primit suplimentar inca doi acumulatori,incarcator de masina si de priza.
Totusi e un punct sensibil care nu imi place.Capacul unde se introduc acumulatorii este de cauciuc,deci daca nu esti atent se poate pierde,cred ca o sa leg cu ceva acolo preventiv,pentru ca nu are nimic de siguranta pentru prinderea cauciucului.
Ee AIA !

Vezi de ce ti-am zis de a mea

1 metru inaltime si aprox. 1 metru latime raza mare

faza scurta
Imagine
Imagine
faza lunga
Imagine
Imagine

Imagine

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sami
veteran
veteran

Mesaj de Sami » 02 Dec 2014, 20:37

A ta e al saptelea pitic pe langa Alba ca Zapada(lanterna mea)...Daca nu ar fi blocuri intre noi ti-as lumina in geam :mrgreen:
Fir intins!

vampyru_a1
veteran
veteran

Mesaj de vampyru_a1 » 02 Dec 2014, 20:51

Sami scrie:A ta e al saptelea pitic pe langa Alba ca Zapada(lanterna mea)...Daca nu ar fi blocuri intre noi ti-as lumina in geam :mrgreen:
te tine sa facem Star Wars 8 ?
vezi ca luminai putin pe Dunare si pe la sarbi
erau niste sarbi pe mal la peste :lol1: :lol1:

Scrie răspuns