Ptr umflarea unei barci pneumatice foloseste cineva vreun compresor de aer alimentat de la bricheta auto ? Sunt bune ptr umflarea unei barci pneumatice cu 6 compatimente de 2,40m ! Daca da, ce tip de compresor imi recomandati !
CISKO
Compresor aer
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Compresoarele pentru umflat cauciucuri au debit mic si pot ridica presiunea. Nu le recomand pentru umflarea unei barci pneumatice.
Exista in comert pompe specializate pentru umflarea articolelor de plaja alimentate la 12Vcc (de la bricheta auto). Aceste pompe au debit maricel si nici la presiunea necesara umflarii unei barci nu stau rau. Vezi ca multe dintre barci, la supape au niste ghidaje. Adaptorul la aceste ghidaje trebuie sa-l faci singur sau sa-l folosesti pe cel de la pompa barcii.
Exista in comert pompe specializate pentru umflarea articolelor de plaja alimentate la 12Vcc (de la bricheta auto). Aceste pompe au debit maricel si nici la presiunea necesara umflarii unei barci nu stau rau. Vezi ca multe dintre barci, la supape au niste ghidaje. Adaptorul la aceste ghidaje trebuie sa-l faci singur sau sa-l folosesti pe cel de la pompa barcii.
Bucuresti
Am si eu asa ceva, e buna pompa aia electrica, umfla repejor da rnu baga presiunea pe care o vreau... drept urmare mai frec niste pompe... si am cam lasat-o acasa... ca nu peste tot pun masina suficient de aproape de apa... si prefer sa dau la picior 

pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
de obicei au ele adaptoare vreo trei si se potriveste si la barca am avut eu un ''luftpompe'' luata din germania la vreo 8eu din aldi sau lidl nu mai stiu,numai ca dureaza pana umfli 6 compartimente,te ajuta mai mult la desumflatfeugen scrie:Compresoarele pentru umflat cauciucuri au debit mic si pot ridica presiunea. Nu le recomand pentru umflarea unei barci pneumatice.

- cristi cristi
- veteran
-
- veteran
Re: Compresor aer
Exista pompe care baga si presiune dar costul ei e undeva pe la 500lei...CISKO scrie:Ptr umflarea unei barci pneumatice foloseste cineva vreun compresor de aer alimentat de la bricheta auto ? Sunt bune ptr umflarea unei barci pneumatice cu 6 compatimente de 2,40m ! Daca da, ce tip de compresor imi recomandati !
CISKO
Eu folosesc aceasi pompa ca si Ovidiu si umflu in proportie de 80-90% in 2-3 min...dar necesita inca citevas pompe cu pompa manuala pt. a baga ceva presiune ...
In plus e foarte buna cind aduni...scoate tot aerul din baloane in citeva minute...
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!