compatibilitate tambur shimano sahara c2000s
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
compatibilitate tambur shimano sahara c2000s
Va rog frumos, pentru modelul shimano sahara c2000s ce tambur cu capacitate mai mare se potriveste?
multumesc
multumesc
Re: compatibilitate tambur shimano sahara c2000s
este vorba de modelul FI 2017odoctee scrie:Va rog frumos, pentru modelul shimano sahara c2000s ce tambur cu capacitate mai mare se potriveste?
multumesc
deci sahara fi c2000s
- stefanflorin
- veteran
daca gasesti, ia de 1000.
Probabil tot de Sahara, Nasci sau Sedona ar fi compatibil, si posibil Ultegra. Eu am luat din prima de 1000 tocmai pt. ca voiam capacitate mai mare.
Probabil tot de Sahara, Nasci sau Sedona ar fi compatibil, si posibil Ultegra. Eu am luat din prima de 1000 tocmai pt. ca voiam capacitate mai mare.
Urasc atarnatorii!
Multumesc de raspuns, gasesc problema se pune sa fie compatibil...stefanflorin scrie:daca gasesti, ia de 1000.
TOTALFISHING se poate o verificare?
va rog
- stefanflorin
- veteran
Pot verifica maine, numai sa imi zici pe care din ele ai dori sa il verific.
Urasc atarnatorii!
De preferat tot Sahara, daca nu ce s-ar potrivi, numai capacitate mai mare sa aiba.stefanflorin scrie:Pot verifica maine, numai sa imi zici pe care din ele ai dori sa il verific.
Multumesc!
- stefanflorin
- veteran
daca vrei tot de sahara e simplu, iei varianta 1000 si gata. Are acelasi diametru doar ca e mai adanc decat 2000s. Eu am avut de ales intre Ultegra 2000s si cea de 1000 si am ales-o pe cea din urma pt. ca voiam sa imi intre toata rola de fir. Sunt identice ca dimensiune decat ca cea de 1000 are tambur mai adanc, valabil la orice model din gama shimano la aceste
dimensiuni. Parerea mea e ca trebuia sa le numeasca 1000s...dar ma rog...
Urasc atarnatorii!
Aici ai dreptate, numai ca am achizitionat-o deja, m-am uitat exclusiv la recuperarea per tura de manivela, ulterior am vazut ca sunt la felstefanflorin scrie:daca vrei tot de sahara e simplu, iei varianta 1000 si gata. Are acelasi diametru doar ca e mai adanc decat 2000s. Eu am avut de ales intre Ultegra 2000s si cea de 1000 si am ales-o pe cea din urma pt. ca voiam sa imi intre toata rola de fir. Sunt identice ca dimensiune decat ca cea de 1000 are tambur mai adanc, valabil la orice model din gama shimano la aceste
Salut,
daca gasesti alt tambur si vrei sa-l vinzi pe asta shallow, sunt interesat sa-l cumpar.
Multumesc,
Mark - 0722190183
daca gasesti alt tambur si vrei sa-l vinzi pe asta shallow, sunt interesat sa-l cumpar.
Multumesc,
Mark - 0722190183