Comparatie lanseta 2,4m Cormoran vs Energo-Team
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Comparatie lanseta 2,4m Cormoran vs Energo-Team
As dori ceva pareri despre lansetele:
1) Black Bull HTC 2.40m/20-60g
2) Lanseta ET Excalubur Spin 2,40m 25-50g.
Va fi folosita pentru pescuit la jiguri in raurile mari (olt-dunare de pe mal dar si din barca).
Preturile sunt aproape aceleasi. <200roni
As vrea ca maine sa imi cumpar una din ele (sambata dimineta o intind la pescuit), sau poate altceva similar in uema parerilor si sfaturilor voaste.
1) Black Bull HTC 2.40m/20-60g
2) Lanseta ET Excalubur Spin 2,40m 25-50g.
Va fi folosita pentru pescuit la jiguri in raurile mari (olt-dunare de pe mal dar si din barca).
Preturile sunt aproape aceleasi. <200roni
As vrea ca maine sa imi cumpar una din ele (sambata dimineta o intind la pescuit), sau poate altceva similar in uema parerilor si sfaturilor voaste.
-
- junior
Nu este o mulineta cu pretentii, este ceva low price. Ideea este ca nu sunt sigur de puterea batului....sa fie suficient 10-40g sau sa fie ceva mai sus?
Recunosc ca nu am mai pescuit pe dunare din barca pana acum si nu stiu exact ce mi-ar trebui. Imi voi achizitiona si jiguri de 28 si 40g. Cam cu astea voi da....sper sa nu imi trebuiasca mai mult
Recunosc ca nu am mai pescuit pe dunare din barca pana acum si nu stiu exact ce mi-ar trebui. Imi voi achizitiona si jiguri de 28 si 40g. Cam cu astea voi da....sper sa nu imi trebuiasca mai mult

- vasilepop_65
- senior
- Petru B.GD.N
- senior
am amandoua betele enuntate de tine, doar ca in alta clasa de putere. Dpmdv, cormoranul este prea moale pt jiguri, iar excaliburul are puterea indicata pe bat prea mare fata de realitate. Eu am cormoranul de 2.40, putere 10-40, un bat moderat, iar excaliburul de 2.10, putere 10-30, mod-fast. Pe cel din urma l-am folosit cu jig-uri, dar jig-uri de pana in 10 grame.
Sector 4, contingent SUD, aria Periferie, Made in B.RC.NI.
Cormoranul HTC nu e pentru jigging. Eu sunt fan Cormoran cu toate astea nu recomand pentru ce iti trebuie pe tine.
Pe talon si scrie HTC clasic spinning . Recomand pentru linguri si voblere marisoare.
Detin o bestie Cormoran HTC clasic spinning de 2,7 m 20-60 grame.
Pe talon si scrie HTC clasic spinning . Recomand pentru linguri si voblere marisoare.
Detin o bestie Cormoran HTC clasic spinning de 2,7 m 20-60 grame.
the angler is catching xxx, not by the lure