combo clean !

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 30 Apr 2011, 23:45

ca mulinel pot sa'ti recomand abu garcia soron SX 10... eu unul m'am indragostit de ea (asta dupa ce am vrut sa o vand si bine a fost ca n'a vrut s'o cumpere nimeni). Sincer bate la poponet multe daiwa & shimano de pana in 200$. Nu stiu cate mulinete dupa drill-uri de 40min-1h (vreo 15 + multe altele mai scurte de 20-30min) merg la fel ca atunci cand au fost scoase din cutie sau din 5-6 ore de pescuit, 4 ore sa fie solicitata frana mulinelului... o frana impecabila si o durabilitate cum nu am mai vazut de cand pescuiam cu SS Torunament :lol:

E mulinelu care il folosesc atat la spin (orice de la clean/bibi pana la salau-stiuca sau avat) cat si la stationar (feeder & match). E drept am avut o problema cu ea si anume: piulitei din interiorul capacelului de la frana i s-au dus 2 zimti si nu mai strangea; tind sa cred ca a fost din cauza mea tot fataind tamburii de pe o zi pe alta - pescuiesc in fiecare zi cel putin 1-2 ore-
Problemuta a fost remediata foarte rapid: am trimis un mail la Abu Garcia si in 4 zile fara nici un cost capacelul a ajuns la mine si totul e perfect... in plus mi-au trimis si niste stickere :D

Vroiam sa o dau sa incerc si STX-ul... dar dupa ce am vazut ce poate mi'am mai cumparat una :) Sunt pur si simplu indragostit de ele si tocmai au deturnat SS-Tournament de pe prima pozitie :)

Numai bine!

grecu
veteran
veteran

Mesaj de grecu » 01 Mai 2011, 10:09

la bat m-am hotarat am si dat comanda la un ULX de 1.85m urmeaza acuma sa ma hotarasc si la o mulineta care sa merga pe bat. Stie careva care ii diferenta intre 500fj si 750fi? despre nasci nu am auzit lucruri prea bune .
Nu termin o relatie cu o femeie pana nu o vizitez in trei locuri !

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 01 Mai 2011, 11:55

Concret doar ce se poate citi pe net...ca e mai mica, cel putin la gramaj si ca 500FJ e urmasul la 750 FI...dar asta cred ca ai vazut si tu. Aaa si FJ nu are manerul gaurit longitudinal, ceea ce pentru mine aducea a serie low cost la Shimano :) ..nu stiu dece am o repulsie de manerul acela , inexplicabil :)

FJ are orificiu pentru gresare, poate FI nu...nu stiu..cei cu Fi pot completa detaliile lipsa.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

grecu
veteran
veteran

Mesaj de grecu » 02 Mai 2011, 10:40

cred ca totusi as prefera ceva cu tamburu putin mai mare > Voi cu ce ati imperecheat ULX-ul ca stiu ca il are destul de multa lume ?
Nu termin o relatie cu o femeie pana nu o vizitez in trei locuri !

vleydyx
veteran
veteran

Mesaj de vleydyx » 02 Mai 2011, 11:08

Eu am ULX 2.10(1.8 mi se pare un pic prea scurt de pe mal) si Shimano Symetre 750.Comboul mi se pare excelent,are doar 300g pot sa-l tin toata ziua in mana fara sa obosesc
Si mie mi se pare ca symtre 500 e prea mica,750-ul a fost pt mine solutia de mijloc...nici 1000(un pic mai grea)nici 500(tambur f mic)
C&R

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 02 Mai 2011, 11:27

FJ 500 e k din toate punctele, mai ales daca o si iei cu 180ron de noua :lol: fir e destul ce ai pe tambur,iar daca e de 0,14 itzi intra destul,eu sunt multzumit la banii aia si mai ales cum ii facuta,iar impreuna cu un 1m55 si frana ideal reglata ai senzatzii tari :lol:

Imagine

Scrie răspuns