Comanda Taimen
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Comanda Taimen
Salut! Vreau sa aflu o parere despre magazinul Taimen, daca este de incredere, care sunt costurile de livrare si durata transportului. As dori sa imi cumpar o pereche de wadersi, iar o parere a detinatorilor de wadersi Taimen nu ar strica. In caz contrar va rog sa imi sugerati o pereche de wadersi (exclus Cabelas) la un pret rezonabil (wadersi+boots).
-
- senior
Re: Comanda Taimen
Am cumpărat la Taimen și totul a fost OK.
despre prețuri și durată expediție, găsești pe site toate informațiile.
despre prețuri și durată expediție, găsești pe site toate informațiile.
Magazinul e ok, nu am auzit de cineva sa se planga; eu am bocanci de wading de la ei si m-au tinut 3 ani fara probleme majore; anul trecut a trebuit sa lipesc o talpa - se desfacuse; juma de tub de Aquasure si-s beton. Waderi n-am avut de la ei - am auzit si de surprize; intereseaza-te neaparat de garantie; daca pelicula semipermeabila e slaba sau imbatranita vei lua apa la grteu in scurt timp (de obicei dupa ce se termina garantia
de-aia e bine sa fie cat mai lunga)

Eu am luat materiale de muscarit si carlige de la ei, mai demult, prin 2010. Pe vremea aia expedierea nu dura mai mult de o saptamana.
Am un alt amic ce si-a luat salopeta si bocanci. Salopeta inca o mai are si o foloseste.
Bocancii i-a vandut dupa vreun an.
Am un alt amic ce si-a luat salopeta si bocanci. Salopeta inca o mai are si o foloseste.
Bocancii i-a vandut dupa vreun an.
Salut! Am salopeta si bocanci de 3 ani si folositi la greu. Bocancii au inceput sa cedeze dupa 2 ani iar wadersii prin toamna. Produsele sunt bune dar sa nu te gandesti ca vor tine o viatza. Eu strang banii sa imi iau o oferta cu 900de lei wadersi+ bocanci. Pt pretul asta ai parte si de ceva calitate. Precizez ca ii folosesc e min 100 iesiri pe an