Climax-TOOTHY CRITTER

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

vasilepop_65
senior
senior

Mesaj de vasilepop_65 » 15 Oct 2010, 08:41

Nemernic scrie:S-a inteles gresit treaba cu bricheta.....
In momentul cand taiati cablul/ struna, la dimensiunea dorita, defapt inainte de a taia... se arde cu bricheta (sau cu orice flacara deschisa) pentru a nu se desface cele 7, 9, 11 .. fire, care's impletite. Asta va ajuta la introducerea cablului prin tub :wink: ....
Se pare ca asa este, dar... "pescarul poate alege dimensiunea strunei si echiparea acesteia in functie de marimea dorita ,prin procedeu de incalzire la flacara, firele de otel cu grija impletite si camasa protectoare teflonata face din aceasta struna un aliat perfect in pescuitul stiucii, gratie finetii sale putem executa cu mare usurinta tot felul de noduri si legaturi", la ce se refera oare? :wink:

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 15 Oct 2010, 08:52

vasilepop_65 scrie: la ce se refera oare? :wink:
Vasile, eu ma refer la cablul pe care-l folosesc eu, am si precizat lucrul acesta. Posteaza un link, ceva, sa vedem despre ce se vorbeste. Am vazut la cineva, tot asa, un fel de struna pe rola de 5 m. Nu era din otel, era din alt material, nu mai retin, si care mergea sa-i fac nod.....
uita-te aici pasii pe care trebuie sa-i urmezi in a face o struna :
http://www.fishshop.ro/Products/customview.aspx?id=606
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

vasilepop_65
senior
senior

Mesaj de vasilepop_65 » 15 Oct 2010, 08:59

Scuze, era o intrebare nu o remarca!

florin.b
senior
senior

Mesaj de florin.b » 15 Oct 2010, 16:40

nemernicule, strunele alea de la fishshop nu au invelis, pe cand alea de la climax au si pe cutia lor iti arata cum sa le lipesti cu bricheta. am folosit dar sunt cam rigide, nu mai stiu ce diametru, nici mare nici mic, si daca ar fi sa aleg intre climax si afw, aleg afw dar acestea necesita acele tuburi mici de metal care se strang cu un cleste.

Scrie răspuns