sa nu fie cel select soft?Petru B.GD.N scrie:cel de 0.12m mie imi pare ca se apropie mai degraba de un 0.18.
Climax...
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
- Petru B.GD.N
- senior
@old_radu
uite cea mai proaspata parere pe care ti-o pot oferi . sunt fan climax de 3 ani de zile si pina acum nu am avut de ce sa ma pling de el ! testind firul cu cintarul , cel de 0,12 care zic ei tine 9 kg la mine sa rupt la 7,5 kg. e ok tinind cont ca fire mult mai scumpe si mai laudate sunt mai groase la aceeasi 0,12 mm si tin mai putin cu mult decit zice producatorul . pina aici toate bune dar acum ceva timp am avut surpriza sa constat in magazin ca cel de 0,12 tine doar 2 kg !!!!!!!!!
din 3 role testate in mai multe magazine cea mai rezistenta sa rupt la 4 kg si un pic . cred ca pe piata in momentul de fata este un lot vechi de fire . daca ai posibilitatea si nu cumperi online fa un test simplu cu cintarul si te lamuresti.
uite cea mai proaspata parere pe care ti-o pot oferi . sunt fan climax de 3 ani de zile si pina acum nu am avut de ce sa ma pling de el ! testind firul cu cintarul , cel de 0,12 care zic ei tine 9 kg la mine sa rupt la 7,5 kg. e ok tinind cont ca fire mult mai scumpe si mai laudate sunt mai groase la aceeasi 0,12 mm si tin mai putin cu mult decit zice producatorul . pina aici toate bune dar acum ceva timp am avut surpriza sa constat in magazin ca cel de 0,12 tine doar 2 kg !!!!!!!!!

@grey-wolfgrey-wolf scrie:@old_radu
... pina aici toate bune dar acum ceva timp am avut surpriza sa constat in magazin ca cel de 0,12 tine doar 2 kg !!!!!!!!!![]()
![]()
din 3 role testate in mai multe magazine cea mai rezistenta sa rupt la 4 kg si un pic . cred ca pe piata in momentul de fata este un lot vechi de fire . daca ai posibilitatea si nu cumperi online fa un test simplu cu cintarul si te lamuresti.
...m-ai spart la faza asta

...nu stiu din ce lot provin firele astea , dar cred ca am posibilitatea sa le incerc cu cantarul si chiar intentionez sa o fac , dupa care am sa revin cu"observatiile" mele
...recent au adus "marfa proaspata" la magazin....
ma, important ii sa ai ppesti in capatu firului ca sa ajungi la Climax in timpu partidei...de pescuit

Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro
...imi cer SCUZE !grey-wolf scrie:nu am avut intentia sa ,, te sparg " pur si simplu ti-am impartasit observatiile mele .old_radu scrie: @grey-wolf
...m-ai spart la faza asta![]()
...am incercat doar sa folosesc o "figura de stil"
...nu m-am gandit ca ar putea fi interpretata ca si o ofensa ...Scuze !
@ Marius...poti sa traduci ce ai vrut sa zici in postarea anterioara