clasament
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
clasament
am o intrebare pt toti pescarii de salau/avat la twister : care sunt culorile cele mai prinzatoare ??? cu care ati avut rezultate de-a lungul timpului(exclus intamplari de genu un sg peste la nus ce culoare) astept expertii si practicantii
pls fara mistouri 
- mihaimircea
- veteran

Eu prefer silicoane incolore cu gliter argintiu/auriu (functie de starea vremii). As putea jura ca astea le prefera si salaul ... insa amicul meu de pescuit va jura ca este mai bine cu verde gliter !
Cred ca e in primul rind optiunea pescarului ... bunaoara iarna trecuta in Iasi era penurie de silicoane culorile mentionate de mine mai sus si a trebuit sa prind si cu albe, rozalii, chiar si cu o tenta albastra ... iar amicul meu a prins si cu maro.
Cred ca e in primul rind optiunea pescarului ... bunaoara iarna trecuta in Iasi era penurie de silicoane culorile mentionate de mine mai sus si a trebuit sa prind si cu albe, rozalii, chiar si cu o tenta albastra ... iar amicul meu a prins si cu maro.
"... care sunt culorile cele mai prinzatoare ???"
Fiecare are culori pe care le prefera in defavoarea altora, acest lucru insa duce de multe ori la esec.Afirmatia cum ca doar 2 sau 3 culori prind, e o aberatzie care nu face altceva decat sa limiteze sansele pescarului.
Un lucru e clar si e bine de retnut: cu economie nu se fac performante!
Fiecare are culori pe care le prefera in defavoarea altora, acest lucru insa duce de multe ori la esec.Afirmatia cum ca doar 2 sau 3 culori prind, e o aberatzie care nu face altceva decat sa limiteze sansele pescarului.
Un lucru e clar si e bine de retnut: cu economie nu se fac performante!
daca as avea o singura culoare disponibila as alege alb-sidef, alb noaptea , dimineata verde sau verde glitter....este pur subiectiva alegerea si tine mult de preferinte..in general e bine sa pescuiesti cu o culoare in care crezi...eu pescuiesc mult cu alb-sidef ...am un prieten care da numai cu rosu-glitter si chiar face treaba....cand e mai tulburica merge bine cred eu verdele si rosu...dar e pur speculativ...eu dau mult pe shad...altii dau numai pe grub....incearca si cu timpul iti vei da seama
e gresit clasamentul asta!
reformulare:
daca sunteti pe o insula in mijlocul unui lac, si trebuie sa alegeti un singur jelibon, care ar fi ala? unul singur, o singura marime..
eventual mai multe bucati...dar acelasi!
reformulare:
daca sunteti pe o insula in mijlocul unui lac, si trebuie sa alegeti un singur jelibon, care ar fi ala? unul singur, o singura marime..
eventual mai multe bucati...dar acelasi!
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...