Cizme indicate pentru pescuitul static în barc?

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Dril
utilizator constant
utilizator constant

Cizme indicate pentru pescuitul static în barc?

Mesaj de Dril » 07 Dec 2021, 12:14

Salutare!
Am tot încercat fel ?i fel de variante de cizme pentru pescuitul iarna din barc? ?i nu am fost mul?umit de nimic. Unele transpir? piciorul, altele înghea??, altele Sunt incomode când stai pe balon etc etc
Dac? a-?i g?sit varianta minune, a? vrea s? o împ?rt??iti ?i cu mine. În wekendul trecut mi.a înghe?at piciorul în cizmele scurte de neopren de la Prologic. În urm? cu 2 s?pt?mâni am p??it acela?i lucru cu ceva de cauciuc de la Tresco. ?i am ciorap de la Norfin special pt vreme rece. Dupa ce am r?sfoit forumul, am ajuns la concluzia c? mai to?i pescarii recomand? pt static în barc? cizmele cu ciorap din EVA ( rapala sau poloneze) . Am avut ceva asem?n?tor made în china ?i nu aveam pic de flexibilitate ?i din ce îmi amintesc transpirau c? draq picioarele in ele.
Merci frumos!
PS Dac? d?m 4000 de lei pe o lanseta de jig, m? gândesc c? ar fi indicat s? aloc?m ceva asem?n?tor pt confortul ?i s?n?tatea noastr? pe malul apei. M? gândeam la un compromis: cizma pân? pun barca la ap? ?i apoi schimbat în bocanci în barc? :headbash:
.......

tito
veteran
veteran

Re: Cizme indicate pentru pescuitul static în barc?

Mesaj de tito » 07 Dec 2021, 14:39

Scrie răspuns