cine foloseste Tazmanian Devil?

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

micutsebastian
utilizator constant
utilizator constant

cine foloseste Tazmanian Devil?

Mesaj de micutsebastian » 18 Mar 2007, 22:39

cand , si la ce il folositi?

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 18 Mar 2007, 22:53

si eu am vrut sa-mi iau o dracie din aia, dar nu stiu cam ce as putea prinde la ea :D

cand se difuza Rex Hunt Fishing Adventures, nea' Rex prindea pastravi la asa ceva.

dan_81
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de dan_81 » 18 Mar 2007, 23:26

la ce adancime merge?

cristi anghelina
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de cristi anghelina » 19 Mar 2007, 09:35

Tasmanienele au fost concepute initial pentru pescuitul pastravului. Dupa ce producatorii lor s-au veselit tare pentru rezultatele bune pe care le-au avut in Australia si pentru ca au devenit foarte populare in zona s-au gandit sa le comercializeze si prin strainataturi si unde puteau sa incerce cel mai bine, in SUA. Cum pescarii americani is tare dibaci le-au incercat si pentru bass si zic ei ca au avut rezultate foarte bune.
Daca nu le-ati incercat niciodata va pot spune ca din punct de vedere al evolutiei in apa lucreaza cam ca o lingura. Avantajul?! fata de lingura este ca felul in care sunt construite permite folosirea unei game practic infinite de combinatii de culori. Ce patternuri folosesc puteti vedea pe situl lor www.wingstonlures.com.au.. Materialul din care sunt construite este extrem de rezistent. La unele modele permite indoirea cu mana a nalucii, se modifica curbura, se modifica si bataia in apa.
Personal am incercat un tasmanian acum doi ani cand au aparut si pe la noi. Era primavara, pe o balta din jurul Bucurestiului si-am agatat un strapazan. Prieteni de-ai mei le-au folosit si la pastrav si zic ei ca au avut rezultate atat cu cele de 7g, cat si cu alea de 13,5g. Cele mai multe comenzi le-am avut din zona Petrosaniului, vezi Vidra, Oasa. Daca oamenii le-au vrut si le-au mai vrut odata, banui ca au prins ceva cu ele!

micutsebastian
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de micutsebastian » 19 Mar 2007, 10:21

evolutia lui e parca mai "zvapaita" decat la o llingura ,lingura are o oarecare finete cand oscileaza,Tazmanianu' asta se zbate sa moara...

Avand aripioarele laterale dintr-un plastic transparent practic pestele il vede ca pe un stick ,si simte doar vibratiile paletelor (cred ca asta au vrut sa conceapa)...Eu speram sa zice-ti ca merge si la Avat !:)

Oricum mai astept pareri si experientze ...poate prind incredere in el.

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 20 Mar 2007, 22:01

daca vrei sa prinzi incedere in el....FOLOSETEL....nu vei prinde incredere in ceva pana nu il folosesti in toate conditile posibile...(aici vb de naluci si dece nu si de momeli naturale).... :twisted: :twisted:

dan popa
senior
senior

Mesaj de dan popa » 20 Mar 2007, 23:27

andrei-ovidiu scrie:si eu am vrut sa-mi iau o dracie din aia, dar nu stiu cam ce as putea prinde la ea :D

cand se difuza Rex Hunt Fishing Adventures, nea' Rex prindea pastravi la asa ceva.
Da , da la el acolo nu la noi....ca daca vine sa pescuiasca pe Siret , Olt sau Mures (de ex.) , o sa vedeti ca nu-i in stare sa prinda nici un peste :lol: :lol: :lol:

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 21 Mar 2007, 07:48

probabil, pescuitul in tara asta oricum difera fata de cel in alte tari! :D

mihaimircea
veteran
veteran

Mesaj de mihaimircea » 21 Mar 2007, 07:59

andrei-ovidiu scrie:probabil, pescuitul in tara asta oricum difera fata de cel in alte tari! :D
in primul rand prin lipsa pestilor :lol: :lol:
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.

horacleus
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de horacleus » 21 Mar 2007, 08:17

Prietena mea a prins un clean de 1 kg cu un tasmanian rosu cu negru, asta in conditiile in care eu am incercat 20 de voblere fara succes. :oops: :D Acu' stiu ce-o sa ziceti, sa dau sculele de pescuit prietenei, si eu sa ma apuc de table... :twisted: :D :D

Scrie răspuns