Cine are sonarul asta?

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

seve
senior
senior

Mesaj de seve » 25 Apr 2008, 09:09

dupa 4 ani de sintaxa ,stilistica,morfologie si alte balarii ale lb engleze cred ca articolul hotarat 'the '' din fata subiectului(portable unit) se refera la un anumit produs in parte, in cazul nostru la varianta portabila a produsului...totusi pentru mai multa siguranta cauta,dar eu cred ca sa e cum am zis

seve
senior
senior

Mesaj de seve » 25 Apr 2008, 09:17

"565 Portable with rugged case" o varianta ar fi ca e micut si comod iar la transport pentru sigurantya iti trebuie o cutie sau poate vine el prevazut cu o cutie ''rugged''. sensul de baza care il stiu eu la rugged este de aspru si l-am intalnit cel mai frecvent cand e vb despre barbierit sau barba(cu sens de aspru) sau de barbati (rugged guy) cu cens de puternic, rezistent,dintr-o bucata. dpdv semnatic cred ca aici are conotatii pozitive si se refera la o cutie care sa nu se deformeze in timpul transportului(opinia mea) . alte sensuri pt rugged ar mai fi:
adjectiv
(d. un teren): accidentat; neregulat
violent, furtunos, sever, aspru
neinduplecat, grosolan, din topor
incruntat, ursuz
rugged manners = maniere grosolane

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 25 Apr 2008, 11:40

Asa este, exista si varianta portabila a lui 535. Nu stiu de ce nu apare separat la cabelas, poate e o greseala de-a lor. Sper sa vanda ambele variante, nu doar varianta fixa.

http://www.fishfinder-store.com/hufi5351.html

seve
senior
senior

Mesaj de seve » 27 Apr 2008, 09:29

Domunl Dan eu zic sa cititi mai bine review-urile baietilor care l-au folosit de pe site-ul Cabelas mai intai...si eu ma gandeamn sa imi aiu unul si dupa ce am vazut ca majoritatea au avut probleme cu el m-am razgandit...idea este ca sonarul este bun dar asta cand nu se strica in mod frecvent

jonah
veteran
veteran

Mesaj de jonah » 27 Apr 2008, 09:41

si de ce crezi ca review-urile celor de pe Cabela's sint litera de lege ? eu am citit niste prostii de ma doare capul si acum :D :D .

Scrie răspuns