salut petre Ber-Ti .am auzit de berti lures ,dar nu am vazut niciodata ,cum pot viziona astfel de naluci,si cum se pot achizitiona .
ma intereseaza naluci specializate pe salau.singura tabla cu care am luat salau a fost mepps elix nr 3. Ag.un coleg a luat si la aglia long nr 3 dar de atunci au trecut 2 ani.apelez la table numai pe apa tulbure cand oricum viul e net superior ,in rest sunt utilizator de cauciuce convins.
Cicade
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- petre - BerTi
- utilizator constant
pentru razvan m.:
m-ai convins! o sa incerc sa fac o cicada cu 2 ancore!
...dealtfel nu e cine stie ce filosofie sa-ti mai faci o gaura cu un burghiu de 2,5-3mm. si sa mai atasezi o ancora acolo unde crezi ca ar merge...
pentru adrian frunza:
1. nu stiu in ce oras locuiesti, astfel incat nu pot sa-ti spun daca si ce distribuitori avem. lingurile BerTi le poti vedea (in poze) pe site-ul nostru: www.bertilure.ro
2. se pot achizitiona si direct de la noi
3. singurele naluci metalice cu care am obtinut rezultate la fel de bune ca la nalucile soft (jeliboane, twistere...etc) la pescuitul salaului sunt cicadele. In functie de adancimea apei, se pescuieste cu cicade mai mici sau mai mari (apa mica- cicada mica...etc.)
rezultate bune am mai avut la oscilante mici (taifun, austria, clyo) jucate in apropierea fundului apei, si la rotative. Accidental am prins salai si la linguri mari (tzack, pollo, doli, banana), in timp ce cautam stiuca.
Oricum, in general la salau pescuiesc cu cicade sau shad-uri... in egala masura, la alte naluci mai rar.
Toata stima,
FIR INTINS!!!
m-ai convins! o sa incerc sa fac o cicada cu 2 ancore!

pentru adrian frunza:
1. nu stiu in ce oras locuiesti, astfel incat nu pot sa-ti spun daca si ce distribuitori avem. lingurile BerTi le poti vedea (in poze) pe site-ul nostru: www.bertilure.ro
2. se pot achizitiona si direct de la noi
3. singurele naluci metalice cu care am obtinut rezultate la fel de bune ca la nalucile soft (jeliboane, twistere...etc) la pescuitul salaului sunt cicadele. In functie de adancimea apei, se pescuieste cu cicade mai mici sau mai mari (apa mica- cicada mica...etc.)
rezultate bune am mai avut la oscilante mici (taifun, austria, clyo) jucate in apropierea fundului apei, si la rotative. Accidental am prins salai si la linguri mari (tzack, pollo, doli, banana), in timp ce cautam stiuca.
Oricum, in general la salau pescuiesc cu cicade sau shad-uri... in egala masura, la alte naluci mai rar.
Toata stima,
FIR INTINS!!!
- petre - BerTi
- utilizator constant