din ceea ce am folosit pana acum Finn's original PRT de 7 lbs mi-a placut cel mai mult . ironia sortii este ca desi chiar eu l-am avut de vanzare la un moment dat mi-am pastrat doar o rola ( pe care am facut-o varza sezonu asta) si acum nu am de unde sa-mi iau altul.
din ceea ce am folosit Tuffline si Climax mi s-au parut ok dar nu suficient pentru ceea ce vreau. Penn si WFT kg strong au fost bune doar la inceput , dupa 2-3 luni s-au cam dus pe apa sambetei si plesneau haotic cand iti era lumea mai draga sau naluca mai scumpa.
Din ceea ce am vazut Daiwa Samurai Braid m-a impresionat dar e putin scumput urmat de Spiderwire Ultracast (putin mai gros ca Daiwa dar mai subtire ca altele).
Sufix nu-mi place, de Berkley sa nu aud, Stren e prea gros iar Sunline Super PE prea slab (desi e parca cel mai subtire din cate am vazut).
Nu-mi plac firele sirmoase in general (prea mult zgomot pe inele) si le prefer pe cele mai matasoase (altfel spus prefer dyneema nu spectra).
ceva idei?

multumesc anticipat celor care nu se vor lasa descurajati de enuntul problemei si vor indrazni sa ofere o solutie