discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
johnnybravo
- Moderator

-
pikeman scrie:
teai gandit ca poa nu poperesti cum trebe? io toate atacurile care leam avut au fost pe o recuperare lenta in care jucam finutz din varf si "pishcam" apa finut cu proeminenta poperului fara zgomot
atacuri si urmariri am, mai ales daca il vad unde ataca, deobicei il fac sa atace si popperu meu dar...da in el si nu-l agatz
probabil la vre-o 10 atacuri o sa am si o captura...mai am de lucru la raportul asta

-
micutsebastian
- utilizator constant

-
du-ma si pe mine la avatii aia

-
Bogdan_Alex
- veteran

-
AxA scrie:Dupa 2-3 iesiri in care avatii au facut spectacol si si-au batut joc de pescar ( au ignorat orice tabla,lemn sau plastic ),

mi-am mai innoit colectia cu un popper Rapala GT 5 si vre-o 2-3 cozma de suprafata si m-am dus peste ei

Popperul "balaceste " fain doar ca am fost intampinat cu acelasi sictir , atacau razlet obletii evitand popperul si voblerele.
Aceiasi problema am avut-o si eu in delta acum vr-o 2-3 sapt. Rezolvarea: Strike Pro Arc Minnow Culoare 148...oblete in toata regula...au zis-o avatii nu eu

. Jucat liniar si repejor (sa nu se prinda ca e plastic

) am avut f multe situatii in care au evitat naluca in ultima clipa, deci nu e gluma.
-
Vectrex94
- senior

-
Ar fi un popper, cei de la Mim Team au, de la River2Sea. Are 3.5 cm.Eu personal nu am, dar are un prieten...si el numa cu sperante a ramas

-
johnnybravo
- Moderator

-
mi-am luat un river2sea d-asta mic, de mult il aveam in vizor, din pacate nu culoarea ce-o doream dar nah sa vedem.
pe langa asta mi-am luat si un popper DAM asa ca maine le pun la treaba!:D
-
fishi
- veteran

Cel de la DAM o sa-ti faca o surpriza.Eu am crezut ca este bun de breloc prima data cand i-am vazut finisajele.Am facut treaba buna cu el dar pe balta(balti,mai multe balti).Este o varianta de culoare purpuriu cu negru de vreo 5 cm .Ei cu asta am luat ceva avatzei(2,5kg cel mai mare)dar din balta nu din Olt.Am incercat pe Olt cu el si nu am avut rezultate(nu am dat f mult pt ca avatul nu este chiar tinta mea).In schimb la stiuca e de top.Unde am dat cu el am avut atacuri si cate trei diferite pe aceeasi lansare.
Este un popper OK .
Cele de la Rapala sunt OK pt stiuca,avat nu a intrat nici din greseala.
-
Zamfi
- veteran

Nu stiu daca sunt sau nu sunt bune, dar eu am prins avat cu popperele facute de salmo...Incercarea moarte n-are!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.