Cea mai nesuferita naluca - anti esox uriciossa nr. ?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
ba e bine cu bile. cred. am luat de curind un glass shad rap cu trei bile inauntru - n-apucai sa-l dau inca la apa da' zornaie de ramin siderat. costica mi-a zis ca mare placere o sa-mi deie, dind cu el. pe net scria ca in s.u.a. au golit aia rafturile de asa ceva (a trebuit Rapala sa lucreze in 3 schimburi sa potoleasca cererea de 100.000)
a dat cineva cu el (cu succes) sau o noua tzapa mi-a aparut in cutie?
a dat cineva cu el (cu succes) sau o noua tzapa mi-a aparut in cutie?
Baracuda
Stai sa vezi ca mi-am adus aminte...
Are Baracuda niste spinnere si niste oscile buneeeee... de prins doar pescari! Sunt atat de colorate ca si un daltonist are dureri de cap dupa ce le priveste!
Si din nou: NU MERG!!!!
Are Baracuda niste spinnere si niste oscile buneeeee... de prins doar pescari! Sunt atat de colorate ca si un daltonist are dureri de cap dupa ce le priveste!
Si din nou: NU MERG!!!!

Legio - Patria Nostra
Prieteni Pescari _Iasi
Prieteni Pescari _Iasi
Sa fiu sincer imi place cum merg si am prins la ele. Dar inscriptia "musc-o" mi se pare kitsch-ereala. Iata ca exista si kitsch in pescuit !
Nu puteau sa le lase nescrise ?
Da, poate atunci nu mai muscam la ele.
Eh, chestii de maketing....

Nu puteau sa le lase nescrise ?
Da, poate atunci nu mai muscam la ele.

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Am un vobler Salmo Pike articulat floating de vreo 11-12 cm (nu stiu ce am avut in cap cand l-am cumparat) ....si cand l-am dat la apa pur si simplu m-a oripilat!!!....e infricoshator...cred ca toata populatia piscicola se uita cam asa cand il vede
.....si nu-si revine decat ziua urmatoare
Ati probat modelul ?

Ati probat modelul ?