ce voblere ati incercat?

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Bogdan_Alex
veteran
veteran

Mesaj de Bogdan_Alex » 29 Iun 2009, 21:44

da, si eu tot de la mim team le-am luat.
le-am gasit ceva mai ieftine la targ ( printre putinele chestii mai ieftine de acolo )
spinnerele le-am luat mai demult din germania. acum nu mai am, erau dementiale la avat.

catalin66
veteran
veteran

Mesaj de catalin66 » 30 Iun 2009, 16:10

Bogdane , la ce spui tu spinnere ? :oops:

evoIX
junior
junior

Mesaj de evoIX » 30 Iun 2009, 16:37

Eu am fos placut suprins de apetitul clenilor pt Strike Pro Tadpole. Cel putin al clenilor de pe neajlov :). Tocmai de-aia acum m-am "echipat" si cu cateva Baby Pro.

Inconvenientul lor ar fi ca au o singura ancora destul de ascunsa "sub burta" voblerului si asta genereaza cam multe rateuri ca-l "inhatza" de coditza decat, unde nu are ancora.

La rapala am renuntzat din cauza pretului cumulat cu rata de "pierdere" a volblerelor prin salciile si restu copacilor de pe malurile Neajlovului.

Sunt curios si n-am testat pana acum Dorado si Dady.

Altfel Salmo hornet, tiny, Ugly duckling, Cozma, Jaxon Hooper.

(toate pt clean, sure)

Bogdan_Alex
veteran
veteran

Mesaj de Bogdan_Alex » 30 Iun 2009, 19:05

blackmamba scrie:Bogdane , la ce spui tu spinnere ? :oops:
lingurite rotative ... e mai bine asa? :lol:

...nu e vb de spinbait

catalin66
veteran
veteran

Mesaj de catalin66 » 30 Iun 2009, 19:29

OK. Multam ! Intre timp am facut sapaturi cred ca astea sunt :http://www.spro.nl/catalogus2009/UK/flash.html#/212/

buntaro
senior
senior

Mesaj de buntaro » 30 Iun 2009, 19:53

noi am rezolvat problema rateului la baby pro dar-ar cu ancore Owner,dar nu cred ca pozitia ancorei faciliteaza rateurile,

evoIX
junior
junior

Mesaj de evoIX » 01 Iul 2009, 00:34

noi am rezolvat problema rateului la baby pro dar-ar cu ancore Owner,dar nu cred ca pozitia ancorei faciliteaza rateurile,
Hmm, putin mai explicit pls :)
Adica doar ai schimbat ancorele cu Owner.
Apropo rateurile nu sunt la Baby Pro ci la Tadpole. Cu Baby Pro n-am incercat inca ... la urmatoarea iesire "le bag la apa".

Si nu cred ca la Baby Pro vor fi rateuri pt ca baby pro are ancora si in coada pe cand Tadpole nu. :D.
Asta e Tadpole:
Imagine

La Salmo (Hornet/Tiny) de exemplu nu sunt rateuri .. pt ca chiar daca unele au o singura ancora e in coada si "e pusa bine". Numai ca, din observatiile mele clenii sunt mult mia atrasi de Strike Pro decat de salmo. Cel putin cei de pe unde imi arunc io voblerele :))

Bogdan_Alex
veteran
veteran

Mesaj de Bogdan_Alex » 01 Iul 2009, 08:42

eu am facut senzatie cu Baby Pro pe neajlov odata. De atunci am vr-o 3 culori in trusa.
Problema la strike pro este ca incercand sa minimizeze costurile ancorele sunt cam de cacao. Avantaj ca daca ti se agata, daca ai un fir mai vanjos, le rupi si scapa. Dezavantaj....va dati seama singuri.

buntaro
senior
senior

Mesaj de buntaro » 01 Iul 2009, 12:28

Il stiu pe tadpole dar nu-l folosesc fiindca ma enerveaza lipsa de aerodinamicitate, credeam ca vb de baby pro,oricum nu strica sa le montezi niste Ownere eventual un pic mai mari decat ti=ar veni sa le pui prima data,uita-te la hornet ce ancore mari are.

Scrie răspuns