ce stiti de "Daiwa Regal Xi 2000"
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
ce stiti de "Daiwa Regal Xi 2000"
este posibiliatatea sa aduca cineva asa ceva din state... ce spuneti ? sunt bune? merita sa iau una?a folosit , avut cineva? care ar fi punctele slabe? merci pt raspunsuri.
daiwa regal
cu regal astia de la daiwa isi cam dau cu firma in cap gasesti la juma de pret mulinete net superioare cum ar fi okuma zeon sau stinson mai pui vreo 30 de lei si iti ei o ecusima care chiar e ceva.daca vrei sa iti iei o mulineta care bate de cind o cumperi numai fiindca scrie daiwa pe ea dai bice,in rest pentru daiwa regal huo la fel si pentru mitchell 300 xge,daca vrei supermulineta la pret bun uita-te la cormoran magnesia 10pif
Uite ce am scris de soua zile pe alt topic:
Nu-ti recomand Daiwa Regal! Am luat una in februarie , mai mult de curios si pentru ca a adus-o cineva din state la un pret bun .Deja s-a taiat galetul in textil A trebuit sa-l schimb dupa ce mi-a facut praf 20 de metri de PP... Si suna ca naiba toate prin ea !In sarcina normal.Sigur ca Daiwa cam "suna" dar nu e cazul la asta! Singurul lucru bun la ea a fost pretul!
Nu-ti recomand Daiwa Regal! Am luat una in februarie , mai mult de curios si pentru ca a adus-o cineva din state la un pret bun .Deja s-a taiat galetul in textil A trebuit sa-l schimb dupa ce mi-a facut praf 20 de metri de PP... Si suna ca naiba toate prin ea !In sarcina normal.Sigur ca Daiwa cam "suna" dar nu e cazul la asta! Singurul lucru bun la ea a fost pretul!