ce stiti de "Daiwa Regal Xi 2000"

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
gene3004
utilizator constant
utilizator constant

ce stiti de "Daiwa Regal Xi 2000"

Mesaj de gene3004 » 09 Oct 2007, 10:20

este posibiliatatea sa aduca cineva asa ceva din state... ce spuneti ? sunt bune? merita sa iau una?a folosit , avut cineva? care ar fi punctele slabe? merci pt raspunsuri.

dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 09 Oct 2007, 11:10

Salut. Eu am una de 2500. E o mulineta care iti ofera cam cat ai platit tu pe ea. Nu e grozava dar nu e nici proasta. Eu o folosesc la clean, pastrav, etc si merge ok. AM observat ca are deja un joc. Oricum e o mulineta medie, cu un pret excelent. Eu am cumparat-o la ceva promotie de pe basspro

ATUU
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ATUU » 09 Oct 2007, 11:31

este si in tara cred ca pe rafturile mag arrow....asa ca o poti pipai...

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 09 Oct 2007, 11:31

am si eu una de 2000. nu-mi prea place. mi se pare ca merge mult mai greu decat exceler, de exemplu. mai bine ia-ti un exceler ca-i mai buna.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

buntaro
senior
senior

daiwa regal

Mesaj de buntaro » 19 Noi 2007, 18:28

cu regal astia de la daiwa isi cam dau cu firma in cap gasesti la juma de pret mulinete net superioare cum ar fi okuma zeon sau stinson mai pui vreo 30 de lei si iti ei o ecusima care chiar e ceva.daca vrei sa iti iei o mulineta care bate de cind o cumperi numai fiindca scrie daiwa pe ea dai bice,in rest pentru daiwa regal huo la fel si pentru mitchell 300 xge,daca vrei supermulineta la pret bun uita-te la cormoran magnesia 10pif

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 19 Noi 2007, 18:53

Uite ce am scris de soua zile pe alt topic:

Nu-ti recomand Daiwa Regal! Am luat una in februarie , mai mult de curios si pentru ca a adus-o cineva din state la un pret bun .Deja s-a taiat galetul in textil A trebuit sa-l schimb dupa ce mi-a facut praf 20 de metri de PP... Si suna ca naiba toate prin ea !In sarcina normal.Sigur ca Daiwa cam "suna" dar nu e cazul la asta! Singurul lucru bun la ea a fost pretul!

Scrie răspuns