Ce se rupe in motor cand ia un bolovan din plin?

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

costi
veteran
veteran

Re: Ce se rupe in motor cand ia un bolovan din plin?

Mesaj de costi » 01 Aug 2013, 20:32

Bina ca ai scapat usor :D

Si eu am o cutie cu vre-o 4 pinuri plus o siguranta de rezerva la mine tot timpul.... dupa ce in martie in apa de 3-4 grade am vaslit cu palmele pana la mal ca s-a rupt stiftul, si nu am avut inspiratia sa car cu mine macar o pereche de vasle :)) La mal aveam deja mainile vineti :D noroc ca nu eram departe si eram pe un lac, nu pe apa curgatoare :))

Cica pin-ul ala e bine sa fie facut dintr-un material mai casant sa se foarfece. Eu am preferat bari de alama pentru sudura.
Imagine

Ghenadie
veteran
veteran

Mesaj de Ghenadie » 01 Aug 2013, 20:44

Se vand tije de alama, de 4 mm cu lungime de 1 m, la vreo 15-20 lei... Cate stiftri se pot face...multe.
Materiall din care e facut, trebuie sa fie moale, altfel se bulesc altele.

Adrian SB
veteran
veteran

Mesaj de Adrian SB » 02 Aug 2013, 17:02

Multumesc, Ilie, dar am rezolvat cu un electrod. Sarma lui, mai moale, cred ca e numai buna.

Alin, a fost chiar placuta plimbarea pe Olt in jos, pana la masina, mai rau era daca aveam masina in amonte. Dar daca aveam stiftu' prindeam doua ore de spinningeala sub barajul Scorei.

Costi, eu fara vasle nu plec niciodata. Cred ca am ramas cu sechele de cand mi se termina bateria de la motorul electric. :)
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!

Scrie răspuns