ce sa iau: maver arcadium 2,7 sau berkley pulse?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- utilizator nou
ce sa iau: maver arcadium 2,7 sau berkley pulse?
salutare baieti,ieri am rupt batul de spin si acum trebuie sa_mi cumpar altul.problema e ca nu stiu ce.mi-au fost recumandate 2 bete mai ieftine si bunicele dar problema este ca eu nu am pus mana pe ele si vas ruga cu niste sfaturi.1 este maver arcadium 2,7 actiune 15-45,al doilea berkley puls(am inteles ca este mai bun decat skeletorul) apreciez orice sfat ,eu pescuiesc pe dunare la salau,multumesc anticipat
Re: ajutor
no, incearca sa scrii ceva mai corect in exprimare...
e greu sa intelegi ce e acolo...
e greu sa intelegi ce e acolo...
-
- utilizator nou
Re: ajutor
scuze,dar nu sunt prieten cu calculatorul abia stiu sa umblu la el.vroiam o parere despre cele 2 bete si care credeti ca isi merita banii
Re: ce sa iau: maver arcadium 2,7 sau berkley pulse?
Nici unul dintre ele !
Daca vrei un bat adevarat la un pret bun, vorbeste cu Andrei Sava, are blankuri americane MHX la super pret, sunt foarte usoare si are toata gama, ai de unde sa-ti alegi.
Ti-l face cum vrei tu si vei iesi mult mai bine la pret ca si cu cele mentionate de tine si crede-ma, nu se compara !
Da click AICI, ca sa vezi cam ce iese din mana lui, o sa vezi la el pe site si adresa lui de email, daca vrei sa iei legatura cu el.
Daca vrei un bat adevarat la un pret bun, vorbeste cu Andrei Sava, are blankuri americane MHX la super pret, sunt foarte usoare si are toata gama, ai de unde sa-ti alegi.
Ti-l face cum vrei tu si vei iesi mult mai bine la pret ca si cu cele mentionate de tine si crede-ma, nu se compara !
Da click AICI, ca sa vezi cam ce iese din mana lui, o sa vezi la el pe site si adresa lui de email, daca vrei sa iei legatura cu el.
Pulse 15-50gr - modelul vechi (pe cel nou nu-l cunosc)alexpompierul scrie:eu pescuiesc pe dunare la salau

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
Adica, asta.Nemernic scrie:[...]
Pulse 15-50gr - modelul vechi (pe cel nou nu-l cunosc)

Sper sa nu-i treaca cuiva prin cap ca-i fac reclama "dintosului"

Eu l-am luat pe acesta si sunt foarte multumit de le !alexpompierul scrie:salutare baieti,ieri am rupt batul de spin si acum trebuie sa_mi cumpar altul.problema e ca nu stiu ce.mi-au fost recumandate 2 bete mai ieftine si bunicele dar problema este ca eu nu am pus mana pe ele si vas ruga cu niste sfaturi.1 este maver arcadium 2,7 actiune 15-45,al doilea berkley puls(am inteles ca este mai bun decat skeletorul) apreciez orice sfat ,eu pescuiesc pe dunare la salau,multumesc anticipat
http://www.xxx.ro/produs/10235/Lanset ... rkley.html
Vezi si aici :
http://www.xxx.ro/blog/2012/04/berkle ... 40g-teste/
FISHING IS LIFE.
The rest just details!
The rest just details!
- stefanflorin
- veteran
Urasc atarnatorii!