ce parere aveti :
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- MARIUS POPA
- veteran
ce parere aveti :
de modelul acesta de mulineta:Mulineta Cormoran Rodeo GTi 8Pi 4000! minusuri, plusuri, ca sa-mi fac o idee!in cazul in care aveti si folositi!
astept si argumente, daca va rog, dece s-o iau sau dece sa nu o iau!multumesc frumos!
astept si argumente, daca va rog, dece s-o iau sau dece sa nu o iau!multumesc frumos!

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
- MARIUS POPA
- veteran
NU E VORBA NEAPARAT DE BANI, DAR AM UN CORMORAN NO1., si ma tine de ani buni, e robusta si am tras concluzia ca intradevar marca cormoran e veche si buna!se poate ca aceste modele sa nu mai fie ceea ce au fost "parintii: lor odata!eu vreau sa-mi iau o mulineta de fund, pentru pescuitul la stationar(indiferent, ca dau cu rima neagra, mamaliga, coropisnita sau alta momeala) doar la acest stil de pecuit!
sunt bine venite si alte sugestii!multumesc
si cam ce gen de daiwa?
sunt bine venite si alte sugestii!multumesc
si cam ce gen de daiwa?

Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
- MARIUS POPA
- veteran
da , pentru spin am !deci zici ca e destul de bunicica pentru stationar!?as dorisa achizitionez si un telescopic , tot pentru fund, si iara dilema!cam ce putere si cam ce marca sa iau! ce zici(eti)?mersi!

Fii pescar nu talhar.
- MARIUS POPA
- veteran
- MARIUS POPA
- veteran
vezi de ttreaba cu packul ala(bat +mulineta), si nu-s adeptul betelor din 3 bucati(pt. ca nu pescuiesc la crap
)!vreau o telescopica de max 3m, care sa nu fie nici composite dar nici chiar grafit, si pe care sa te poti baza la un somn, sa zic de 7 kg( nu ar fi rau
) sau chiar mai mare, pescuit de regula pe ape curgatoare!!!

Fii pescar nu talhar.