discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
dan dragos
- junior

Florin M scrie:Acelea sunt preturi fara TVA, asa ca este comparabil cu ce se gaseste si la noi.
preturile sunt cu tva:
Order prices minus tax - TAX Free
All prices at our site include tax fees. However, if ordered items are to be sent outside the European Union territory, their prices do not include VAT. The actual prices are about 18% lower than the prices shown in the shop, depending on the VAT tax applied in Poland to particular items.
Having placed an order with our shop, a client should not pay immediately, but wait to receive an order confirmation with a precise calculation of the price to
-
attilaf
- veteran

Evident ca la 9 euro transportul, daca comanzi cateva bucati doar, risti sa iesi in pierdere comparativ cu ce gasesti pe meleagurile noastre.
Insa, la comenzi ceva mai mari (>20) simti reducerea.
Eu pentru 16 voblere (Dorado+ diverse), mix de biban, clean, avat si salau, am platit 58 euro. Adica cam 15 lei bucata.
-
anem
- veteran

am comandat si eu de pe site-ul respectiv si preturile afisate sunt cele reale ... am platit transportul 8 euro (in Italia) si mi-a ajuns in vreo 4 sau 5 zile ... eu zic ca merita la ce preturi au ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
Florin M
- senior

De obicei, siteurile internationale afiseaza preturi fara TVA, nu am stat sa citesc conditiile si nici nu am facut cumparaturi de la ei. Nu a fost nici o intentie de dezinformare.
-
Florin M
- senior

Ca sa raspund si la intrebarea din titlu ... anu acesta am prins foarte bine clean la Alaska de 3.5cm sinking culoare SP si avat la Tender 7cm culoare SP. Iar alti pescari au prins foarte bine pastrav de rau la Stick 4.5cm floating. Deci voblerele Dorado sunt foarte bune iar preturile din Polonia sunt foarte convenabile.
-
adrianc
- utilizator constant

-
Am prins foarte bine avat la Dorado Tender de 7 cm SP, voblerul asta chiar merge bine si le place avatilor
Daca suntem mai multi interesati hai sa ne stragem sa facem o comanda de pe site-ul ala polonez. Sunteti interesati?
-
taicanoe
- veteran

-
Raspunzand intrebarii din titlul topicului - voblerele astea au un defect: prind si pesti si pescari

S'altare și bunăstare !
-
nasolu
- veteran

Favoritul meu si al clenilor era un dorado alaska floating de 3cm cu o singura ancora,model ce nu se mai fabrica!Pe site-ul polonez am vazut ca-l au in stoc,la o eventuala comanda m-as baga si eu!

-
adiwolf
- veteran

nasolu scrie:Favoritul meu si al clenilor era un dorado alaska floating de 3cm cu o singura ancora,model ce nu se mai fabrica!............
spune-mi te rog, pe ce fel de apa pescuiai cu el??rau sau balta??
nu de alta, dar am si eu in stoc asa ceva si la cum se misca as fi zis ca rupe gura clenilor, numai ca nu am prins nici un clean cu acest tip de vobler
am prins multi altii cu alte voblere Dorado, dar cu modelul asta..........canci.
cand ai avut cele mai bune rezultate?? vara pe apa mai mica, mai mare, sau toamna??
-
nasolu
- veteran

Pe-o apa similara celei pe care pescuiesti tu la clean,doar ca are mult mai putin peste

!Raul Arges,apa adanca,curent,fie vara,fie toamna

!
Apropos,nu le vinzi

?