Vreau sa imi iau o lanseta pentru salau si pana acum m-am gandit sa imi iau okuma alumina 2,4 , maver stralis sau maver esox.
Si am vazut si lanseta aceasta hemingay navigation. Dar nu exista decat la 2,10 ÅŸi la 2,70. Are vreo importanta daca e 2,40 sau 2,10 in cazul ca pescuiesc de pe mal?
Are cineva hemingay navigation? Si daca da ce parere aveti?
ce parere aveti despre lanseta hemingway navigation
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- senior
- stefanflorin
- veteran
@ lucalucian
...daca pescuiesti de pe mal iti recomand o lanseta mai lunga , eventual 2,70m , pentru lanseuri mai lungi.
...nu am aceasta lanseta , dar am vrut sa o iau cu ceva vreme in urma
...cam asta am gasit :
"Lanseta Hemingway Navigation din fibra de carbon IM 7 de inalta modularitate. Cosmetica si eleganta ireprosabila. Lungime : 2,70 M, din 2 segmente cu imbinare inversa tip spigot. Inele tip Fuji din SIC : carbura de siliciu, mandrina tip Fuji. Manerul din pluta, ii confera o priza foarte buna pe orice vreme. Actiune medie- grea :15-45 grame. Lungime stransa : 140 cm. Greutate : 220 grame."
...cu mentiunea ca sunt si cu alte actiuni , iar pretul este 170 lei
...daca te intereseaza mai multe iti pot trimite linkul pe privat cu fotografii si tabel cu caracteristicele lansetelor (asta ca sa nu fiu acuzat ca fac reclama )
...daca pescuiesti de pe mal iti recomand o lanseta mai lunga , eventual 2,70m , pentru lanseuri mai lungi.
...nu am aceasta lanseta , dar am vrut sa o iau cu ceva vreme in urma
...cam asta am gasit :
"Lanseta Hemingway Navigation din fibra de carbon IM 7 de inalta modularitate. Cosmetica si eleganta ireprosabila. Lungime : 2,70 M, din 2 segmente cu imbinare inversa tip spigot. Inele tip Fuji din SIC : carbura de siliciu, mandrina tip Fuji. Manerul din pluta, ii confera o priza foarte buna pe orice vreme. Actiune medie- grea :15-45 grame. Lungime stransa : 140 cm. Greutate : 220 grame."
...cu mentiunea ca sunt si cu alte actiuni , iar pretul este 170 lei
...daca te intereseaza mai multe iti pot trimite linkul pe privat cu fotografii si tabel cu caracteristicele lansetelor (asta ca sa nu fiu acuzat ca fac reclama )

-
- senior
pana nu termin cu licenta asta nu mai merg... s-asa vad ca pierd timpu de maine gata ma apuc 
old_radu da stiu am vazut si eu ce mi-ai scris tu dar n-am auzit pe nimeni sa foloseasca si sa fie multumit de batz.....
si a zis rapala_man ca imi trimite applause dar vad ca nu mai raspunde la mesaje... sper sa nu se fi razgandit

old_radu da stiu am vazut si eu ce mi-ai scris tu dar n-am auzit pe nimeni sa foloseasca si sa fie multumit de batz.....
si a zis rapala_man ca imi trimite applause dar vad ca nu mai raspunde la mesaje... sper sa nu se fi razgandit